Dinamo Kiev a fost surclasată de Șahtior Donetsk în Supercupa Ucrainei. Traore (min.30 și 54) și Alan Patrick (min.61) au marcat pentru o victorie categorică a Șahtiorului, care a cucerit astfel primul trofeu al sezonului sub conducerea lui Roberto De Zerbi, italianul care a preluat echipa în această vară.
La final, Mircea Lucescu s-a arătat vizibil deranjat de agresivitatea de care au dat dovadă cei de la Șahtior, insinuând că aceștia au arătat o lipsa crasă de respect prin felul în care s-au comportat pe tot parcursul jocului de pe Olimpiski.
"Nu mi-a plăcut atmosfera deloc. Au fost agresivi. De ce? Nu pot înțelege de ce atâta agresivitate, de ce atâta furie? Au năvălit pe teren când au sărbătorit golurile. Au intrat deseori în spațiul nostru, strigând spre noi”, a protestat antrenorul lui Dinamo. Prin tot ce au făcut au arătat lipsă de educație și lipsă de respect față de noi. E de netolerat", a spus Lucescu la conferiná de presă, citat de de gsp.ro.
Cupa Mondială FIFA
Heung-Min Son a fost operat cu succes și va fi apt pentru Campionatul Mondial din Qatar
05/11/2022 LA 14:34

Mircea Lucescu, contrat de Roberto De Zerbi

Ajuns în fața jurnaliștilor după român, Roberto De Zerbi a oferit o replică pe măsură, spunânc că îi poartă un respect deosebit lui "Il Luce", dar menționând că nu are nevoie de lecții de morală din partea acestuia.
"Pentru noi, cei tineri, Mircea Lucescu este un maestru. Eu respect pe toată lumea. Dar dacă Lucescu susține că noi n-avem respect, în timp ce el pune presiune, atunci nu accept asemenea lecții de morală, n-avem nevoie de ele. Nu-mi place când alții mă iau de prost", a pucntat De Zerbi.
Supercupa Ucrainei a fost doar un preambul la ceea ce urmează în acest sezon în Ucraina, iar disputa dintre cei doi antrenori de la conferința de presă de aseară va crește tenisunea în partidele care vor urma între cele 2 forțe din țara vecină.
Dinamo Kiev va avea șansa revanșei peste numai 10 zile, când o va înfrunta pe Șahtior în campionat. După 8 etape, echipa lui Mircea Lucescu este lider, cu 22 de puncte, 3 mai mult decât Șahtior, care ocupă poziția secundă. Este clar că lupta pentru titlu se va da între aceste 2 formații, iar meciurile directe vor avea o importanță deosebită, astfel că se așteaptă încleștări foarte aspre în duelurile dintre ele.
Europa League
Cristiano Ronaldo a revenit cu gol la Manchester United! Rezultatele serii în Europa League
27/10/2022 LA 21:32
Europa League
Mircea Lucescu e OUT din Europa! Dinamo Kiev a făcut 3-3 cu AEK Larnaca și e codașa grupei B
27/10/2022 LA 19:41