Mircea Lucescu nu are parte de liniște la echipă, iar fanii încă nu pot accepta că antrenorul român conduce de pe bancă echipa lor preferată. Susținătorii alb albaștrilor au afișat un mesaj rasist la adresa antrenorului român în vârstă de 75 de ani."Fără ţigani, vă rugăm!", au transmis fanii lui Dinamo Kiev.
La meciul tur cu Villarreal (optimi Europa League), în tribune a putut fi văzut un mesaj clar dedicat tehnicianului român. Mulți dintre fanii lui Dinamo Kiev nu sunt de acord, în continuare, cu aducerea lui Lucescu la formația lor de suflet, invocând cei 12 ani în care s-a aflat pe banca tehnică a celor de la Șahtior Donețk.
Fotbal
Mircea Lucescu, discurs dur la adresa turcilor care i-au adus insulte rasiste lui Marius Șumudică
10/01/2021 LA 10:42

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev au părăsit Europa League

Villarreal – Dinamo Kiev s-a încheiat 2-0, joi seara, în manșa secundă a optimilor de finală ale Europa League. Învinsă cu 2-0 pe teren propriu în tur, echipa antrenată de Mircea Lucescu nu a mai avut forța să răstoarne rezultatul. Deznodământ previzibil, joi seara, pe Estadio de la Ceramica, din Villarreal, unde echipa antrenată de Mircea Lucescu a fost învinsă din nou cu 2-0, la fel ca și în manșa tur, de la Kiev.
Gerard Moreno a rezolvat meciul în ceva mai mult de o jumătate de oră, după care Unai Emery a ordonat strângerea „pânzelor”, Villarreal jucând calculat, fără să își asume riscuri. Moreno a marcat primul gol în minutul 13, cu o lovitură de cap destul de dificilă, care a ajuns totuși în plasa porții lui Bushchan. Tot Moreno a marcat și golul de 2-0, de data aceasta cu puțin noroc, șutul să ușor deviat păcălindu-l pe portarul ucrainian.
Celelalte rezultate înregistrate joi seara în Europa League:
  • Arsenal - Olympiacos 0-1 (3-1 în tur)
  • Dinamo Zagreb - Tottenham 2-0 (3-0 după prelungiri) (0-2 în tur)
  • Molde - Granada 2-1 (0-2 în tur)
  • Șahtior - AS Roma 1-2 (0-3 în tur)
  • AC Milan - Manchester United 0-1 (1-1 în tur)
  • Rangers - Slavia Praga 0-1 (1-1 în tur)
  • Villarreal - Dinamo Kiev 2-0 (2-0 în tur)
  • Young Boys - Ajax 0-2 (0-3 în tur)
Fotbal
Mircea Lucescu, considerat "dezamăgirea anului" de președintele lui Șahtior Donețk
29/12/2020 LA 12:30
Fotbal
Mircea Lucescu, scos din minți de arbitraj la Kiev! A mers până la centrul terenului să protesteze
12/12/2020 LA 17:51