Mirel Rădoi a decis să plece de la echipa națională a României după ratarea calificării la Campionatul Mondial din Qatar. Deși FRF a dorit să continue cu el pe bancă, Rădoi a spus "NU", fiind probabil dezamăgit de valul mare de critici care s-au abătut asupra lui din cauza lipsei de rezultate.
Chiar dacă nu a avut performanțe notabile cu naționala mare, Rădoi este un antrenor la mare căutare. Fostul selecționer a recunoscut că a avut recent două oferte de la alte echipe naționale, dar le-a refuzat pentru că se vede antrenând o echipă de club în viitorul apropiat.
"Acum mi-ar plăcea mai degrabă să fiu antrenor decât selecționer. Drept dovadă, acum am avut două oferte de la echipe naționale, dar le-am refuzat. Am zis că asta ar fi culmea! Am plecat de la naționala mea, nu am prelungit contractul și merg la alte echipe naționale?", a spus Rădoi la Telekom Sport.
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM 8 MINUTE
Citește și:

Mirel Rădoi și-a ales jucătorii favoriți din Liga 1

Pe final de 2021, Mirel Rădoi și-a ales favoriții din fotbalul din România, dar și dintre stranieri. Fostul selecționer a spus că, din punctul său de vedere, cei mai buni jucători români din Liga 1 în 2021 au fost Virgil Ghiță, unul dintre oamenii de bază ai echipei lui Gică Hagi, și Bogdan Racovițan, tânărul stoper de la FC Botoșani.
"Poate e o surpriză ce vă spun eu acum, dar, din punctul meu de vedere, aș alege între Ghiță și Racovițan, adică fundași centrali", a declarat Mirel Rădoi.
În plus, antrenorul l-a ales drept cel mai bun jucător străin din Liga 1 pe Jefte Betancor, evidențiindu-i calitățile atacantului de la Farul, care conduce în topul golgheterilor din campionat: "Cred că Jefte pentru că, pe lângă faptul că îți marchează goluri, îți arată că e un jucător care poate juca pe mai multe poziții de la mijloc în sus, poate să creeze spații pentru ceilalți colegi, poate da goluri în orice situație, cu stângul, cu dreptul, cu capul, cu interiorul, șut de la distanță. E un jucător de execuție, de plasament, e un jucător care mie îmi place foarte mult și care cred că e cel mai bun fotbalist străin".
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 2 ORE
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 2 ORE