Deși era văzut drept o mare speranță de campioana Belgiei, internaționalul nostru nu reușește să se adapteze. În meciurile în care a evoluat, și-a arătat calitatea, dar din păcate are mari probleme din punct de vedere fizic, ceea ce îi limitează opțiunile de a juca.
Aseară, Ianis nu a prins vreun minut pe Anfield, în înfrângerea formației sale cu 2-1 în fața "Reginei Europei". Ultimul meci în care a fost titular a avut loc acum aproximativ o lună, în duelul cu Standard, când a rezistat pe teren doar 59 de minute. Chiar și așa, Mirel Rădoi îl vede un fotbalist fantastic, care, în sistemul 4-2-3-1 poate fi cu adevărat excepțional.
"La un sistem 4-2-3-1, cu Ianis în spatele atacantului, mi se pare genial. Eu, indiferent de situaţia din teren, la orice meci aş începe cu Ianis titular", a precizat Mirel Rădoi la Digi Sport.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42

Continuitatea, cheia progresului lui Ianis Hagi

Deși a făcut pasul către naționala mare a României, selecționerul de la U21 îl așteaptă în continuare la U21. Continuitatea e cheia pentru "explozia" lui Ianis, care, odată ce va fi ok fizic, va arăta ca fotbalistul din ultimul sezon jucat în tricoul Viitorului.
"Noi oricând îl aşteptăm la naţionala de tineret, e în continuare selecţionabil. Eu pe Ianis îl văd tipul de jucător care, indiferent dacă a început meciul şi a greşit toate pasele, e jucătorul care are nevoie de continuitate. În momentul când va juca 3, 4, 5 partide, indiferent cum le va juca, dar să le înceapă şi să le termine, Ianis va fi un jucător care va avea ori pase decisive, ori goluri din acţiune, ori şuturi, lovituri libere, poate destabiliza apărarea adversă", a mai spus Rădoi.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16