Mirel Rădoi a evitat să vorbească despre o posibilă plecare a sa de la echipa națională. În ultimele zile s-a zvonit că el ar putea ajunge la Universitatea Craiova, însă oltenii par să-și fi găsit deja noul antrenor.
„Așteptam întrebarea asta. Vom face o radiografie după meciurile din noiembrie”, a declarat Rădoi.
În ceea ce privește neconvocarea lui Claudiu Keșeru, cel care a ajuns la 100 de goluri marcate în Bulgaria, Rădoi a oferit explicații: ”Înainte de aceste meciuri, a fost o discuție între Claudiu și doctorul echipei. I-a spus că ar părea că are o leziune fibrilară. A trebuit să trimitem lista jucătorilor convocați și n-ar trebui să ne justificăm în fața oricui nu e convocat”
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 9 MINUTE
Rădoi a vorbit și despre absența lui Vlad Chiricheș: ”Era liderul echipei naționale. Rezultatele RMN-ului ne arată că nu poate face nici măcar alergări ușoare. E o pierdere mare și pentru jucătorii tineri care sunt la lot, care aveau ce să învețe de la el”.

Soluția inedită pentru a-l opri pe Haaland

„Dacă nu reușesc jucători din Bundesliga să-l oprească pe Haaland, vă dați seama că e greu și pentru noi. Am indentificat situațiile în care poate fi periculos. Ca să glumesc puțin, punem un sniper (n.r. un lunetist) în tribune. Ca să-l blocăm, un jucător trebuie să iasă la intercepție, iar celălalt să asigure dublajul.
Putem vorbi de momentul revanșei! Am pierdut cu 0-4 și va trebui să arătăm cu totul și cu totul altfel de la încput și până la final. Îmi doresc ca implicarea să fie 100%, indiferent de rezultatul de pe tabelă și numele jucătorului”, a afirmat selecționerul la conferința de presă.

Mirel Rădoi despre meciul cu Belarus

„Sunt de acord cu nea Mircea Lucescu (n.r- a declarat că nu înțelege rostul meciului), dar nu noi decidem. E un număr fix de meciuri pe care trebuie să le joci într-un an. Nu poți refuza o partidă de acest gen”, a afirmat Rădoi, întrebat fiind de utilitatea unui amical în condițiile unui calendar din ce în ce mai aglomerat în acest sezon.

PROGRAMUL NAȚIONALEI

  • 11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploiești
  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 4 ORE