Azi, selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a lămurit zvonurile privind preluarea Universității Craiova.Odată cu plecarea lui Cristiano Bergodi din Bănie, au apărut tot mai multe zvonuri privind preluarea echipei de către Mirel Rădoi. Selecționerul României a clarificat acum situația.
"Nu am discutat nimic cu Mihai Rotaru. Trebuie să spuneți mesajul omului care v-a zis că voi semna 100% cu Universitatea Craiova. Nu ai cum să fii om de fotbal să susții asemenea teorii, 100% sau 300%. Cât eu sunt la echipa națională, nu ai cum. Mi se pare că în ultima perioadă e o lipsă de respect la adresa anumitor cluburi și a antrenorilor lor. Și aici e cazul FCSB-ului, CFR-ului sau a Craiovei. S-a vorbit că Laurențiu Reghecampf va veni în locul lui Toni Petrea, Adrian Mutu va veni în locul lui Dan Petrescu, iar Mirel Rădoi va veni în locul lui Bergodi sau Papură.
Lucrurile astea sunt pur și simplu speculații. Nu mă înțeleg foarte bine doar cu Mihai Rotaru. Discut cu mai mulți oameni din fotbal, nu înseamnă că în funcție de relații mă voi duce la un club de fotbal. Cu ani în urmă am spus că, fiind oltean, îmi doresc foarte mult să antrenez Universitatea Craiova. Nu am zis acum, nu se poate specula ceva ce a fost într-un interviu de acum 2-3 ani", a declarat Mirel Rădoi pentru Digi Sport.
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41

Mirel Rădoi, convins că s-a dorit destabilizarea vestiarului naționalei României

Mirel Rădoi a explicat de ce crede că s-a încercat destabilizarea echipei naționale și a dezvăluit motivul pentru care nu va mai răspunde acuzațiilor venite din partea oamenilor din fotbal: "Nu e evident de ce aceste încercări de destabilizare apar cu o zi înainte sau în ziua meciului? Eu cred că se întâmplă acest lucru tocmai pentru a se crea o atmosferă proastă la echipa națională. În momentul în care se vorbește că a venit o echipă la Federație și nu a fost cealaltă, mereu tabăra adversă va încerca oarecum să creeze o situație tensionată la nivel de echipă națională.
Lucrurile sunt vizibile. O să încerc să stau cât mai departe de ele și o să explic scurt de ce. La un moment dat am răspuns unor oameni care făceau acuzații și îmi cer scuze pentru că am avut un episod interesant cu copiii acasă. Stăteau în fața televizorului și mă întrebau <<Tati, de ce vorbesc oamenii atât de urât de tine?>> Și asta mi-a dat de gândit, dacă eu le răspund cu aceeași monedă, copiii o să zică același lucru și despre mine. Ori eu nu vreau să primească din partea mea educația asta. Atunci am zis, decât să fiu ca restul, încerc să fiu ca mine. În momentul ăsta, încerc oarecum să mă limitez la ceea ce cred fără să mai răspund cuiva cu aceeași monedă. Mi-ar fi ușor să fiu ironic, răutăcios. Nu știu de ce am fost propus la Craiova, chiar nu am stat să analizez această problemă", a adăugat selecționerul pentru aceeași sursă.
Fotbal
"Am trecut clasa!" Ce notă și-a dat Mirel Rădoi după mandatul de la naționala României
26/12/2021 LA 09:02
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43