Mirel Rădoi a avut câteva declarații pertinente la finalul partidei de la Reykjavik, admițând în general că Islanda a fost echipa mai bună și că România nu merita mai mult din acest meci: "La cum am disputat primele 45 de minute, putem spune că nu meritam să ne calificăm. Știam că sunt puternici, am început foarte slab meciul, am avut 7 mingi pierdute din care 4 au fost contraatacuri periculoase. În repriza secundă am echilibrat, dar e prea puțin din punctul meu de vedere pentru o echipă care să joace în finala barajului."
Rădoi nu a acuzat faptul că a avut mulți jucători pe care nu s-a putut baza în zona defensivă: "Cei care au fost trebuia să se ridice la nivelul celorlalți. Au lipsit 3 jucători pe același post, întradevăr, dar asta nu înseamnă că am primit golurile din cauza asta."
La pauză, Mirel Rădoi a efectuat 3 înlocuiri, în încercarea de a echilibra partida, dar nici în repriza secundă echipa nu a reușit să pună în practică planul tactic la care s-a lucrat în această săptămână: "Era clar că trebuie să aducem un plus și am vrut mai multă dinamică pentru repriza a 2-a. Aveam nevoie de oameni care să apară între liniile lor. Știam, cum știa toată lumea, că islandezii sunt foarte puternici, știam că centrările trebuie să vină în spatele fundașilor, dar nu am reușit să punem în practică ceea ce am pregătit."
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
În final, selecționerul și-a asumat vina pentru ratarea obiectivului și nu a dat vina pe arbitru, care ne-a refuzat un penalty pe final, repetând că naționala a jucat prea puțin fotbal în acest meci pentru a emite pretenții la calificare: "Nu trebuie să dăm toată vina pe jucători. Dacă este cineva vinovat acela sunt eu și staff-ul meu. De pe bacă am văzut acel cot (la faza la care puteam primi al 2-lea penalty), dar nu știu dacă mâna era sau nu lipită de corp și dacă se impunea penalty. Dacă era penalty, poate intram în prelungiri, dar oricum am jucat prea puțin fotbal pentru a merita să ajungem în finală."
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 2 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 7 ORE