Mirel Rădoi va conduce naționala olimpică la Tokyo, acolo unde aceasta are șanse reale să iasă din grupe și apoi să lupte pentru o medalie. În contextul în care mai multe echipe se vor opune probabil ca jucătorii lor să meargă la Jocurile Olimpice, Mirel Rădoi va avea o misiune dificilă în a alcătui un lot competitiv.
Selecționerul a vorbit în cadrul unui material pes contul de Youtube al Federației Române de Fotbal despre importanța tricoului echipei naționale pentru orice fotbalist.
"Din punctul meu de vedere nu există termen de comparație între cele 2 tricouri, cel de la club și cel de la echipa națională. Vorbind de echipa națională, sunt 20 de milioane de suporteri care și ei, la rândul lor, vor să îmbrace acel tricou, sunt alte milioane de fotbaliști care vor să îmbrace acel tricou, pe când la o echipă de club ai doar câteva milioane de suporteri și câteva zeci de mii de jucători care vor să îmbrace tricoul echipei respective. Tricoul echipei naționale este cel mai dorit din România sau din țara respectivă.", a spus Rădoi.
UEFA Europa Conference League
Cine e fotbalistul de la FCSB de care se tem cel mai tare norvegienii de la Viking
ACUM 2 MINUTE

Mirel Rădoi a dezvăluit emoțiile pe care le-a simțit când a îmbrăcat tricoul echipei naționale

Rădoi a jucat de 67 de ori pentru naționala României și a dezvăluit că a simțit emoții foarte mari, dar și o mare mândrie când a fost convocat prima dată.
"Îmbrăcarea tricoului nu a fost doar un moment emoționant pentru mine. La început, voiam doar să ajung acolo și să îmbrac acel tricou și după aceea să muncesc pentru el ca și titular. Sunt foarte multe momente frumoase pe care le am de la echipa națională. Cel mai frumos dintre ele este debutul meu în fața a milioane de români. Pentru mine a fost ceva unic."
Video-ul complet, în care Rădoi vorbește despre importanța tricoului echipei naționale
Ligue 1
Verdictul dat de parizieni după ce La Liga a dat PSG în judecată pentru contractul oferit lui Mbappe
ACUM 28 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, despre schimbarea antrenorului lui Maribor: "Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine"
ACUM 8 ORE