Pregătirea meciului cu Macedonia de Nord este efectuată de staff-ul tehnic al naționalei, sub coordonarea selecționerului Mirel Rădoi, aflat încă în izolare, informează FRF pe site-ul oficial.
Iată cum are loc acest proces.
Fotbal
Rezumatul partidei Leicester-West Bromwich Albion, scor 3-0
ACUM 5 ORE

Mirel Rădoi pregătește online partida cu Macedonia de Nord

Programul detaliat pentru fiecare zi de cantonament al acestei acțiuni din martie era deja de mult elaborat și fixat de selecționer împreună cu staff-ul său.
  • În fiecare zi, dimineața, are loc o ședință tehnică a staff-ului cu participarea prin Zoom a selecționerului, unde se fixează planul de antrenament pentru ziua respectivă. În fiecare seară are loc o nouă ședință tehnică a staff-ului cu participarea selecționerului prin platforme online, cu prilejul căreia se analizează randamentul din timpul antrenamentului.
  • Antrenamentele tricolorilor sunt transmise live către Mirel Rădoi printr-o cameră video conectată la laptop. Mai mult, la finalul ședințelor de pregătire, selecționerul primește și înregistrarea integrală a antrenamentului.
  • Ședințele de analiză video cu toți jucătorii sunt conduse de Nicolae Dică și colegii săi din staff, dar selecționerul participă live la acestea. Discuțiile individuale ale lui Mirel Rădoi cu jucătorii se fac prin intermediul platformelor online.
  • În plus, prin telefon și alte platforme de comunicare, fiecare din membrii staff-ului fixează permanent cu selecționerul diferite aspecte legate de activitățile conexe ale lotului (organizare, logistică, modificări de program etc.)
”Așteptăm de la zi la zi revenirea lui Mirel Rădoi, există posibilitatea ca acesta să fie pe bancă încă de la partida cu Macedonia de Nord!”, au încheiat cei de la FRF.
Champions League
Gundogan, revoltat de noul format al Champions League: "Nu se gândeşte nimeni la jucători?"
ACUM 5 ORE
Turkish Süper Lig
Săpunaru pleacă din Turcia! Ce a condus la "ruptura" dintre român şi Kayserispor
ACUM 7 ORE