Pregătirea meciului cu Macedonia de Nord este efectuată de staff-ul tehnic al naționalei, sub coordonarea selecționerului Mirel Rădoi, aflat încă în izolare, informează FRF pe site-ul oficial.
Iată cum are loc acest proces.
Cupa Mondială FIFA
"Îi duc titlul de golgheter pe bicicletă lui Mbappe, doar să iau eu Mondialul".Declaraţie memorabilă
ACUM 22 MINUTE

Mirel Rădoi pregătește online partida cu Macedonia de Nord

Programul detaliat pentru fiecare zi de cantonament al acestei acțiuni din martie era deja de mult elaborat și fixat de selecționer împreună cu staff-ul său.
  • În fiecare zi, dimineața, are loc o ședință tehnică a staff-ului cu participarea prin Zoom a selecționerului, unde se fixează planul de antrenament pentru ziua respectivă. În fiecare seară are loc o nouă ședință tehnică a staff-ului cu participarea selecționerului prin platforme online, cu prilejul căreia se analizează randamentul din timpul antrenamentului.
  • Antrenamentele tricolorilor sunt transmise live către Mirel Rădoi printr-o cameră video conectată la laptop. Mai mult, la finalul ședințelor de pregătire, selecționerul primește și înregistrarea integrală a antrenamentului.
  • Ședințele de analiză video cu toți jucătorii sunt conduse de Nicolae Dică și colegii săi din staff, dar selecționerul participă live la acestea. Discuțiile individuale ale lui Mirel Rădoi cu jucătorii se fac prin intermediul platformelor online.
  • În plus, prin telefon și alte platforme de comunicare, fiecare din membrii staff-ului fixează permanent cu selecționerul diferite aspecte legate de activitățile conexe ale lotului (organizare, logistică, modificări de program etc.)
”Așteptăm de la zi la zi revenirea lui Mirel Rădoi, există posibilitatea ca acesta să fie pe bancă încă de la partida cu Macedonia de Nord!”, au încheiat cei de la FRF.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi va fi băgat în ședință de patronul Universității Craiova și are postul în pericol
ACUM 34 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
"Se vor teme puştii Angliei de Franţa?" Durul Roy Keane, răspuns categoric. Ce anticipează
ACUM 2 ORE