”Chiar a fost un thriller. Mi s-a părut că totul e prea ușor, totul mergea foarte bine și apoi am avut mari emoții, ne-a trecut glonțul pe la ureche pentru că într-un minut puteam să risipim cele 80 de minute în care am jucat foarte bine. Am întâlnit un adversar redutabil, calificat la Euro. Pe această cale vreau să îl felicit pe Goran Pandev, nu cred că am mai văzut niciun jucător la vârsta lui să găsească spațiile atît de libere, să joace prin devieri, să protejeze mingea atât de bine, felicitări pentru toată cariera lui”, a declarat Rădoi la ProX.
”Nu a fost foarte greu să antrenez de la distanță, este adevărat nu am fost lângă băieți, dar am fost mereu în legătură cu ei, am văzut antrenamentele, am participat la discuții, nu a fost o mare problemă pentru că toți cei din staff știau toate principiile, am discutat înainte, sunt lucruri foarte clare”, a adăugat el.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 2 ORE

România - Macedonia de Nord 3-2. Reacția lui Mirel Rădoi

”Mă bucur că a fost o poveste fericită până la urmă pentru că am avut un blackout total în două minute, nu am putut să reacționăm. L-am văzut pe Vlad cum încerca să îi încurajeze, dar ceilalți nu puteau să reacționeze. Îi înțeleg pentru că și eu am trecut prin asta la Middlesbrough. Creierul nu te ajută absolut deloc, nu reacționează, dar mă bucur că am putut să ne calmăm apoi, să pasăm ca să ne odihnim. Chiar am spus și celor de pe bancă că va fi ca la box, ori noi, ori ei, egal nu se va termina”, a afirmat Rădoi.
”Putem să sperăm cu Germania. În seara asta ne bucurăm de victorie. Aș fi semnat pentru o victorie înaintea meciului, recunosc. Gazonul este foarte, foarte bun. Chiar îi felicit. Dacă a lăsat de dorit cu Irlanda de Nord, acum a fost impecabil”, consideră Rădoi.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 2 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 3 ORE