De asemenea, mijlocașul lui Galatasaray a vorbit pentru Playsport despre parcursul României în preliminariile Mondialului, dar despre șansele "tricolorilor" de calificare.
După ce s-a transferat la Galatasaray în această vară, Cicâldău a vorbit în termeni laudativi despre atmosfera creată de suporterii turcilor, despre cum s-a adaptat la Galata și cum a fost primit de către jucători importanți precum Turan, Muslera sau Babel.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 42 MINUTE

Cicâldău a comentat plecarea lui Rădoi: "Nu-mi venea să cred"

Mirel Rădoi a anunțat la finalul partidei câștigate de România cu Armenia, scor 1-0, că va pleca după meciurile cu Islanda și Liechtenstein din luna noiembrie, iar Cicâldău a declarat faptul că nu se aștepta la o astfel de decizie: "Nu am știu absolut nimic. Nu mi-a transmis așa ceva, nici colegilor, adică nu ne-a spus nimic nouă, grupului, sau mie în particular. Nu a fost ceva care să mă facă să mă gândesc la asta.
Conferința de presă a fost după ce noi ne-am despărțit de Mister, am plecat spre case. Am aflat apoi. Am verificat pentru că nu-mi venea să cred. Pe de o parte, decizia îi aparține și nu am ce să comentez despre ea, îl respect enorm pe Mirel Rădoi. Pe de altă parte, nu am cuvinte să spun cât de rău mi-ar părea să plece…
Eu trăiesc un vis la Galatasaray și am început să trăiesc și un vis la națională, avem șanse foarte mari să prindem barajul. Am arătat că ne putem apăra bine, că putem ataca bine. Sper să cotinuăm cu Mirel Rădoi visul spre calificarea la Mondial".
În primul interviu acordat după plecarea în Turcia, Cicâldău s-a declarat entuziasmat de aportul fanilor lui Galatasaray, care îl apreciază pentru evoluțiile sale solide: "Eu văzusem filmulețe cu fanii de la Galatasaray și auzisem multe, dar ce trăiesc acum e dincolo de orice mi-am imaginat. E pur și simplu fenomenal! Atâta pasiune și atâta dragoste e greu să găsești în altă parte! Spun că trăiesc un vis la Galatasaray pentru că totul este extraordinar: suporterii, condițiile de pregătire, antrenamentele, atmosfera din vestiar, mâncarea, locul unde trăiesc…
Dacă ești jucător al echipei, devii iubit instantaneu. Fanii îmi spun Cicialdău, le e greu să pronunțe numele corect".
Mai mult decât atât, fostul mijlocaș al Craiovei a precizat faptul că jucători mari precum Turan, Muslera sau Babel l-au primit extrem de frumos în Turcia: "Chiar am rămas impresionat de modul în care m-au primit. Sunt fotbaliști pe care îi admiram de la distanță în trecut, îi urmăream și încercam să învăț de la ei. Iar aici m-au primit cu foarte multă prietenie din prima zi, sunt băieți de nota 10!".
În încheiere, Cicâldău a dezvăluit că își dorește ca un jucător al Craiovei să fie următorul produs de export al oltenilor: "Mi-e greu să spun cine o să se transfere… Pot să zic doar cine mi-aș dori! Andrei Ivan".
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM O ORĂ