Mirel Rădoi își va continua munca la cârma naționalei României. "Tricolorii" au obținut numai 3 puncte în primele 3 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, iar în ultima confruntare au fost învinși dramatic, în premieră, de Armenia, scor 2-3.
În presă s-a discutat intens despre o posibilă demitere a lui Rădoi, însă Federația a hotărât să-l susțină în continuare.
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit că se vor schimba unele lucruri la națională, în urma ultimelor rezultate și a discursului lui Rădoi de la finalul meciului cu Armenia.
Ligue 1
Pochettino, în mare dificultate! Un titular indiscutabil de la PSG va lipsi o perioadă semnificativă
ACUM 6 MINUTE

Mirel Rădoi va continua la naționala României, dar indicațiile tehnice vor fi făcute publice

La Erevan, Rădoi a scos în evidență faptul că el le-a comunicat jucătorilor ce trebuie să facă pe teren, însă aceștia nu l-au ascultat. Oficialii FRF au analizat declarația selecționerului și au venit cu o soluție inedită. De acum, indicațiile tehnice vor fi făcute publice:
"Se va analiza și faptul că jucătorii nu respectă indicațiile, vor fi făcute publice, vom vedea ce spune Mirel despre ce se întâmplă în interiorul echipei naționale.
Nu trebuie să-și modifice principiile (n.r. - Mirel Rădoi), trebuie să fie atent la detalii, în special la faza de apărare. Nu putem să spunem că nu avem ocazii, că nu construim de la portar, sunt lucruri care fac parte din fotbalul modern, dar uneori trebuie să fim șmecheri, să speculăm dacă conducem.
Și cei din atac trebuie să fie mai atenți, știți greșeala care a rupt meciul de la Erevan.", a spus Mihai Stoichiță, pentru Digisport.
Rădoi a adunat 11 meciuri pe banca României, iar bilanțul său este negativ: 4 victorii, 2 remize și 5 înfrângeri.
Premier League
Klopp, furios după derby! Germanul crede că arbitrului i-a fost milă de jucătorii lui United
ACUM 42 MINUTE
Premier League
Walter Smith, fostul secund al lui Ferguson, s-a stins din viață la 73 de ani! Mesajul lui Sir Alex
ACUM O ORĂ