Mirel Rădoi își va continua munca la cârma naționalei României. "Tricolorii" au obținut numai 3 puncte în primele 3 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, iar în ultima confruntare au fost învinși dramatic, în premieră, de Armenia, scor 2-3.
În presă s-a discutat intens despre o posibilă demitere a lui Rădoi, însă Federația a hotărât să-l susțină în continuare.
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit că se vor schimba unele lucruri la națională, în urma ultimelor rezultate și a discursului lui Rădoi de la finalul meciului cu Armenia.
Cupa Mondială FIFA
Germania, ironizată în direct la televiziunea qatareză, după eliminarea de la Campionatul Mondial
ACUM 17 MINUTE

Mirel Rădoi va continua la naționala României, dar indicațiile tehnice vor fi făcute publice

La Erevan, Rădoi a scos în evidență faptul că el le-a comunicat jucătorilor ce trebuie să facă pe teren, însă aceștia nu l-au ascultat. Oficialii FRF au analizat declarația selecționerului și au venit cu o soluție inedită. De acum, indicațiile tehnice vor fi făcute publice:
"Se va analiza și faptul că jucătorii nu respectă indicațiile, vor fi făcute publice, vom vedea ce spune Mirel despre ce se întâmplă în interiorul echipei naționale.
Nu trebuie să-și modifice principiile (n.r. - Mirel Rădoi), trebuie să fie atent la detalii, în special la faza de apărare. Nu putem să spunem că nu avem ocazii, că nu construim de la portar, sunt lucruri care fac parte din fotbalul modern, dar uneori trebuie să fim șmecheri, să speculăm dacă conducem.
Și cei din atac trebuie să fie mai atenți, știți greșeala care a rupt meciul de la Erevan.", a spus Mihai Stoichiță, pentru Digisport.
Rădoi a adunat 11 meciuri pe banca României, iar bilanțul său este negativ: 4 victorii, 2 remize și 5 înfrângeri.
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în alertă. Neymar va lipsi și din optimi și pare tot mai departe de revenirea la Mondial
ACUM 17 MINUTE
Fotbal
Ce mesaj a transmis legendarul Pele de pe patul de spital. Care este starea acestuia de sănătate
ACUM 18 MINUTE