Adrian Mititelu, patronul FC Craiova 1948, echipă din Liga a doua, s-a adresat la TAS şi a contestat decizia Comitetului Executiv al FRF din 3 iulie 2019, în care Federaţia aproba cu unanimitate de voturi solicitarea oltenilor din prima ligă de a se folosi în competiţii denumirea Universitatea Craiova.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu s-a rezumat doar la a refuza contestația lui Mititelu și l-a obligat pe acesta, care a depus memoriu în iarnă împotriva aceste decizii, la plata a 10.000 de franci elveţieni. 5.000 trebuie plătiţi cătreFRF, iar 5.000 de franci elveţieicătre clubul lui Rotaru.

Adrian Mititelu, reacție virulentă după decizia TAS

Romanian Liga I
Mirel Rădoi va fi băgat în ședință de patronul Universității Craiova și are postul în pericol
ACUM 9 MINUTE
Adrian Mititelu a oferit pe pagina sa de Facebook o primă reacţie după ce TAS a decis să menţină decizia luată pe 3 iulie de Comitetul Executiv al FRF, prin care echipa din Liga 1 are voie să folosească exclusiv denumirea de Universitatea Craiova:
”Cine suntem noi ?
Cine sunt ei?
Nimeni nu poate sterge ADEVARUL!
Noi - nume oficial in Registrul Sportiv, U CRAIOVA 1948 ,societate sportiva infiintata in anul 2013 cu scopul declarat de a sprijini si continua activitatea clubului FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ,club ce a activat pana in anul 2011 (si o perioada scurta 2013-2014) in cadrul structurii sportive FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA,in prezent in faliment dupa decapitarile din 2011 si 2013!
Ne am reinscris in competitie de abia in 2017 deoarece DOAR atunci am avut posibilitatea materiala.
Am inceput un nou drum de jos cu demnitate si mandrie .
In ciuda tuturor piedicilor ,blocajelor de tot felul ,am reusit sa RENASTEM ,sa avem perspective reale de a ajunge unde am fost candva.
Ei - Un club infiintat in 2013 in urma dorintei acerbe a lui MIRCEA SANDU de a acoperi distrugerea UNIVERSITATII CRAIOVA si de a arunca o momeala iubitorilor Stiintei!
Au fost introdusi direct in liga 2 exact cum au aparut in fotbalul romanesc echipele Militiei si Armatei in anii '47-'48!
AU FOST SPRIJINITI DE MAFIA POLITICA IN MOD CRIMINAL!
Au primit in mod abuziv baza de antrenament din Complexul Oblemenco facuta din banii clubului nostru ,in timp ce noi am fost aruncati in strada ,practic am fost condamnati la pieire si uitare!
Clubul care azi evolueaza in liga 1 are denumirea oficiala in Registrul Sportiv U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV,insa initial in 2013 s a numit BLUE LIONS CAPITAL BUCURESTI,ulterior devenind CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA!
Asocierea cu Clubul Sportiv condus de Badea Pavel a fost facuta DOAR pt a induce in eroare suporterii adevaratei STIINTA!
Cum suntem juridic in prezent!
Ei au DEOCAMDATA dreptul sa foloseasca in competitie exclusiv denumirea UNIVERSITATEA CRAIOVA ,raportat la faptul ca marca Universitatea Craiova este detinuta de clubul sportiv condus de Badea.
Putem folosi fara nicio problema denumirile de FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA,FC UNIVERSITATEA!
Noi detinem fara tagada ISTORIA,PALMARESUL SI CONTINUITATEA SPORTIVA a echipei istorice UNIVERSITATEA CRAIOVA,fosta STIINTA,fosta UNSR,etc.
Noi detinem exclusiv sigla arhicunoscuta cu LEUL!
Faptul ca ei in continuare se folosesc ilegal si ilegitim de sigla si istoria noastra reprezinta abuzuri care vor fi reglate in timp!
Asa cum se cunoaste exista pe rol multe alte procese civile,Instante nationale ori TAS, dar si penale aflate in diferite faze procesulale ,vor mai dura ani pana se vor finaliza,eu insa sunt increzator ca in final vom castiga TOT,pentru ca noi suntem UNIVERSITATEA CRAIOVA!
IMPOSTURA o sa inceteze intr-o zi!”, se arată în comunicatul postat pe contul de Facebook al lui Adrian Mititelu.
Singura menţiune la FRF era că gruparea condusă de Mihai Rotaru îşi pierde acest drept dacă apare o hotărâre judecătorească prin care e anulată marca, caz în care dreptul de utilizare al mărcii e suspendat, iar clubul ar trebui să revină la denumirea înscrisă la Registrul Comerţului.Formaţia lui Mihai Rotaru are contract de asociere cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova valabil pe 15 ani.
Cupa Mondială FIFA
"Se vor teme puştii Angliei de Franţa?" Durul Roy Keane, răspuns categoric. Ce anticipează
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Mbappe, după ce a urcat peste Maradona şi Ronaldo, la CM şi l-a egalat pe Messi: "E obsesia mea"
ACUM O ORĂ