Articol scris de Andrei Bobeică
Fotbalistul împrumutat de New York City FC la Al Ahli s-a săturat de problemele financiare ale clubului din Arabia și ar fi anunțat conducerea că vrea să plece dacă nu primește salariile restante până pe 29 martie, conform sport.ro.
Al Ahli are o clauză de cumpărare obligatorie, dar aceasta nu va fi mai fi activată dacă Mitriță va alege să se despartă de clubul arab.
Fotbal
Rezumatul derby-ului Man United - Arsenal! Ronaldo a fost din nou decisiv pentru "Diavoli"
ACUM 3 ORE
Mitriță a marcat 4 goluri și a oferit 5 assist-uri la Al Ahli Jeddah în 20 de meciuri.

Alex Mitriță, pe lista Craiovei și FCSB-ului?

New York City ar vrea să recupereze din suma de 8 milioane de euro plătită pentru atacantul român și e dispusă să-l cedeze ca împrumut pentru ca acesta să joace cât mai mult.
Fosta echipă a lui Mitriță, Universitatea Craiova, dar și FCSB sunt interesate pentru a-l aduce pe atacant din nou în Liga 1, conform sursei citate.

Alex Mitriță nu a fost convocat la națională

Alex Mitriță a fost lăsat pe dinafara lotului pentru meciurile din prelimimariile Campionatului Mondial, cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia.
Alegera lui Mirel Rădoi a fost criticată de Gică Craioveanu, dar Dică a explicat pentru Telekomsport de ce nu a fost chemat Mitriță la națională.
"Mi-ar plăcea ca persoanele care vorbesc să se uite bine, să se uite ce fotbalişti sunt pe postul respectiv şi, mai ales, ce meciuri are jucate Alex Mitriţă în ultima perioadă. Are 90 de minute în 4 jocuri şi uitându-ne pe cine avem pe postul respectiv îi avem pe Coman, pe Mihăilă, Tănase, Maxim, de asta am ales aşa. De asta zic că atunci când aruncăm ceva, hai să facem o analiză, nu să spunem lucrurile doar de dragul de a spune ceva”, a spus Nicolae Dică pentru sursa citată.
Fotbal
Rezumatul partidei Tottenham - Brentford, câștigată de londonezi cu 2-0
ACUM 3 ORE
Bundesliga
Întorsătură de situație! Borussia Dortmund-Bayern Munchen se va juca cu spectatori
ACUM 3 ORE