Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mitriță pe an cât Zlatan în trei săptămâni

Ion Alexandru

Publicat 07/10/2019 la 12:26 GMT+3

Americanii au publicat salariile jucătorilor din MLS, iar Mitriță câștigă la New York City 500 de mii de dolari pe an, la care se adaugă bonusurile de performanță. Zlatan e cel mai bine plătit jucător din America.

Mitrita

Credit imagine: Eurosport

Salariul lui Mitrță a crescut de 5 ori față de cât câștiga în România.

Mitriță va fi milionar la New York

Mitriță a ales la 24 de ani să traverseze Oceanul si a semnat până în 2023 cu New York City. Contractul pe 4 ani îi va aduce lui Mitriță 2 milioane la dolari, la care se aduagă bonusurile. Olteanul este al doilea golgheter de la New York City, cu 12 reușite. Doar brazilianul Heber a marcat mai mult decât el. Echipa lui Mitriță este prima în Conferința de Est din MLS, cu un avans de șase puncte față de campioana din sezonul trecut, Atlanta United.

Zlatan, cel mai bine plătit din America

Zlatan Ibrahimovic are un salariu uriaș la Los Angeles Galaxy. Suedezul care împlinește 38 de ani pe 3 octombrie câștigă 7,2 milioane de dolari pe sezon. Deși MLS este plină de jucători europeni cu nume, doi jucători americani completează podiumul salariilor. Michael Bradley încasează 6,6 milioane de dolari în acest an la FC Toronto, iar coechiperul său Altidore ia 6,3 milioane de dolari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo