Sezonul din Statele Unite începuse de 2 etape, însă virusul Covid-19 i-a obligat pe organizatori să suspende campionatul până când situația se va îmbunătăți.
Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, este una dintre debutantele din stagiunea curentă. Fostul jucător al lui Manchester United și Real Madrid a pus bazele clubului din statul Florida, iar proiectul său se anunță promițător. Totuși, pandemia anunțată de OMS i-a dat planurile peste cap lui Beckham, iar acum trebuie să aștepte o perioadă nedeterminată până când echipa sa își va putea relua traseul în MLS.

Inter Miami și-a schimbat logo-ul, pentru a susține distanțarea socială

MLS
Prima reacție a lui David Beckham după zvonurile privind transferul lui Messi la Inter Miami
31/10/2022 LA 17:17
Recent, Inter Miami a lansat o campanie prin care îi sfătuiește pe oameni să rămână în casă, pentru a evita răspândirea coronavirusului. Pe site-ul oficial, echipa lui Beckham a anunțat că și-a schimbat formatul siglei, tocmai pentru a încuraja această acțiune.
https://i.eurosport.com/2020/03/24/2797742.png
"În timpul pandemiei globale care a întrerupt sportul din întreaga lume, Inter Miami CF a hotărât să modifice logo-ul echipei și să separe cele două egrete mari (n.r. - cele două păsări albe care apar în emblema echipei), care în mod normal sunt apropiate, simbolizând astfel unitatea comunității noastre. Am luat această decizie pentru a-i încuraja pe oameni să păstreze distanța socială în această perioadă.
În prezent, este foarte important să urmăm recomandările autorităților și să participăm la distanțarea socială. Inter Miami își propune să încurajeze această acțiune, sfătuind jucătorii, conducerea și toate persoanele implicate în cadrul clubului să distribuie acest mesaj către toți cei care ne urmăresc în Florida și în întreaga lume.", se arată în comunicatul emis pe site-ul clubului.
Inter Miami a apucat să joace doar două meciuri până când autoritățile au întrerupt campionatul. Echipa patronată de David Beckham a pierdut ambele confruntări, împotriva lui Los Angeles FC (0-1) și DC United (1-2).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
MLS
Gonzalo Higuain, final de carieră în lacrimi: "Visul s-a încheiat și începe o nouă viață"
18/10/2022 LA 10:12
MLS
Gonzalo Higuain și-a anunțat în lacrimi retragerea din fotbal! "A venit ziua să ne luăm rămas bun"
03/10/2022 LA 21:06