Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

New York City FC, eliminată din playoff-ul MLS! Mitriță a primit cea mai mică notă!

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/10/2019 la 10:15 GMT+3

New York City FC a pierdut meciul cu FC Toronto (2-1) și a fost eliminată din playoff-ul MLS. Echipa lui Mitriță s-a oprit în "sferturi", deși câștigase sezonul regulat din Conferința de Est.

Mitrita

Credit imagine: Getty Images

Pozuelo a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 47 după o greșeală copilărească în apărarea lui New York City FC. Tajouri a restabilit egalitatea după douăzeci de minute cu un șut din drob, după o centrare foarte bună venită de la Moralez. Pozuelo a adus victoria în ultimul minut de joc și a calificat-o pe Toronto în semifinale. Spaniolul a reușit o "scăriță" din penalty și a redus la tăcere cei 20.000 de spectatori de pe "Yankee Stadium".
Alexandru Mitriță a jucat tot meciul, dar evoluția sa nu a mai fost la nivelul partidelor anterioare, în care atacantul român a reușit să înscrie de 12 ori. Mitriță a primit cea mai mică notă (5,6) dintre jucătorii aflați pe teren și a încasat și un cartonaș galben.
Mitrita
După victoria de la New York, FC Toronto va juca cu câștigătoarea dintre Atlanta United și Philadelphia Union. De cealaltă parte de tablou, Seattle Sounders se va duela cu învingătoarea din derby-ul orașului Los Angeles, unde primii doi marcatori din MLS, Zlatan Ibrahimovic (34) și Carlos Vela (30), se vor întâlni ca adversari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo