Alexandru Mitriţă a fost de-a dreptul magistral în meciul câştigat de New York City pe terenul lui Inter Miami, scor 3-2. Atacantul român a înscris două goluri în prima repriză şi a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei. Evoluția de excepție a lui Mitriță a venit chiar înainte ca el să ajungă la echipa națională, convocat fiind de selecționerul Mirel Rădoi.
Fostbalistul român a deschis scorul în minutul 4, din pasa perfectă a lui Ring.Echipa patronată de David Beckham a restabilit egalitatea în minutul 27 prin Morgan, dar Tinnerhom a dus-o pe New York City în avantaj. Abia venit în MLS, Gonzalo Higuain l-a ajutat pe Morgan să facă 2-2. Nu el a stabilit scorul pauzei, ci Mitriță, care a reușit dubla după o cursă fantastică. Fostul atacant al Craiovei a alergat pe aproape tot terenul, din marginea propriului careu. A alergat aproximativ 60 de metri, iar şutul său, deviat, l-a învins pe portarul Robbles.
Fotbal
Marius Șumudică a transferat în Arabia Saudită 2 români doriți la CFR Cluj și Universitatea Craiova
10/07/2022 LA 18:33

Alexandru Mitriță, reușite de senzație în MLS

"Dubla" înscrisă de Mitriţă în poarta echipei adverse a stabilit câştigătoarea. New York City s-a impus cu 3-2 şi a obţinut un succes extrem de important în MLS. Pentru internaţionalul român a fost al doilea meci la rând în care înscrie două goluri. A reuşit același lucru şi cu Cincinnati, în etapa trecută, atunci când echipa lui s-a impus cu 4-0.
Grație reușitei lui de excepție cu Inter Miami, Mitriță a fost desemnat omul meciului.
Fotbal
Bicfalvi a înscris în campionatul Rusiei, în remiza cu TSKA Moscova! Mihăilă, doar rezervă în Italia
03/04/2022 LA 16:29
International friendlies
"Tricolorii" au exersat loviturile libere înainte de amicalul cu Grecia! Cine s-a remarcat
24/03/2022 LA 11:35