Alexandru Mitriţă a fost de-a dreptul magistral în meciul câştigat de New York City pe terenul lui Inter Miami, scor 3-2. Atacantul român a înscris două goluri în prima repriză şi a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei. Evoluția de excepție a lui Mitriță a venit chiar înainte ca el să ajungă la echipa națională, convocat fiind de selecționerul Mirel Rădoi.

Fotbal
Alex Mitriță a fost la un pas de a se întoarce la Craiova!
10/10/2020 LA 05:58

Fostbalistul român a deschis scorul în minutul 4, din pasa perfectă a lui Ring.Echipa patronată de David Beckham a restabilit egalitatea în minutul 27 prin Morgan, dar Tinnerhom a dus-o pe New York City în avantaj. Abia venit în MLS, Gonzalo Higuain l-a ajutat pe Morgan să facă 2-2. Nu el a stabilit scorul pauzei, ci Mitriță, care a reușit dubla după o cursă fantastică. Fostul atacant al Craiovei a alergat pe aproape tot terenul, din marginea propriului careu. A alergat aproximativ 60 de metri, iar şutul său, deviat, l-a învins pe portarul Robbles.

Alexandru Mitriță, reușite de senzație în MLS

"Dubla" înscrisă de Mitriţă în poarta echipei adverse a stabilit câştigătoarea. New York City s-a impus cu 3-2 şi a obţinut un succes extrem de important în MLS. Pentru internaţionalul român a fost al doilea meci la rând în care înscrie două goluri. A reuşit același lucru şi cu Cincinnati, în etapa trecută, atunci când echipa lui s-a impus cu 4-0.

Grație reușitei lui de excepție cu Inter Miami, Mitriță a fost desemnat omul meciului.

Fotbal
Alex Mitriță, în mare formă la New York! Atacantul naționalei a dat două goluri într-o repriză
27/09/2020 LA 06:41
Fotbal
Românul care a revenit pe terenul de fotbal în cel mai afectat oraș din lume din cauza pandemiei
27/05/2020 LA 11:54