Perioada de mercato se închide astăzi, iar Edinson Cavani încă nu a ajuns la un acord cu vreo echipă, deși deja și-a luat rămas bun de la colegii de la PSG. Chelsea și Atletico Madrid sunt celelalte formații cu care numele lui Cavani a fost asociat în ultimele zile, din pespectiva unui transfer. Cu toate acestea, se pare că negocierile cu Atletico au picat deoarece oficialii lui PSG au cerut o sumă mult prea mare pentru așteptările spaniolilor: 25 milioane de lire.
În acest sens, se pare că Chelsea se află în pole-position pentru aducerea atacantului de 32 de ani. Totuși, în cazul în care conducerea lui Inter Miami va acoperi suma cerută de parizieni, s-ar putea să asistăm la un nou transfer impresionant pe ruta Europa-Statele Unite.
Jorge Mas, unul dintre proprietarii lui Inter Miami, a dezvăluit că americanii s-au aflat în negocieri cu PSG pentru transferul lui Cavani, urmând ca astăzi să anunțe decizia finală:
Premier League
Ferguson habar n-avea că e filmat. Ce a zis de Solskjaer, după ce acesta l-a ținut rezervă pe CR7
05/10/2021 LA 08:14
"Am avut discuții pentru aducerea lui Cavani, dar nu vreau să declar mai multe pentru că este încă jucătorul lui PSG. Mai avem nevoie de încă doi jucători înaintea startului de campionat. Multe lucruri depind de ziua de vineri, ultima din fereastra de transferuri. Am încredere că vom construi o echipă puternică aici în sudul statului Florida.", a spus Mas, unul dintre asociații lui David Beckham.
https://i.eurosport.com/2019/11/27/2725285.jpg

Cavani și-a luat la revedere de la colegi

Potrivit Foot-Mercato, Cavani și-a luat la revedere de la Neymar, Mbappe și ceilalți colegi de la campioana Franței. Uruguayanul, care este golgheterul all-time al formației din Paris, a pierdut postul de titular în ultimele luni, tehnicianul Thomas Tuchel preferându-l în locul său pe Mauro Icardi.
În ultimele săptămâni, Cavani a refuzat să mai facă parte din lotul parizienilor, demonstrând că vrea să plece cât mai repede de la club.
Uruguayanul a evoluat timp de 6 sezoane și jumătate la PSG, reușind să înscrie 198 de goluri în 293 de partide. Cavani a fost adus la PSG în vara anului 2013, de la Napoli, în schimbul sumei de 64 milioane de euro.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Cele trei lovituri pe care Barcelona vrea să le dea în iarnă! Ce jucători își dorește Laporta
03/10/2021 LA 15:58
Liga
Ancelotti vrea să împrumute un super-atacant, ca variantă intermediară până la venirea lui Mbappe
01/10/2021 LA 10:34