Inter Miami, echipa deținută de David Beckham, a obținut prima victorie din istoria clubului în MLS. Trupa din Florida a câștigat meciul în fața celor de la Orlando City, scor 3-2, și a părăsit ultima poziție a Conferinței de Est din Major Soccer League. În plus, victoria a fost cu atât mai dulce cu cât s-a întâmplat acasă, pe propriul stadion, care are o capacitate de 18.000 de locuri.
Azi-noapte, așadar, echipa înființată de David Beckham a reușit prima victorie din istoria clubului în MLS. Inter Miami a câștigat în fața lui Orlando City, scor 3-2, și a făcut rocadaschimb de locuri în clasament cu New York City, formația la care evoluează Alexandru Mitriță, în coada clasamentului din Conferința de Est a ligii profesioniste nord-americane. Două goluri ale lui Julian Carranza și unul al lui Rodolfo Pizarro au adus victoria celor din Miami, după 5 înfrângeri consecutive.
Fotbal
Lionel Messi își face planuri de viitor! Cu ce club a discutat deja pentru un transfer în 2023
22/08/2021 LA 08:31

David Beckham vrea să scrie istorie în MLS

David Beckham a reușit un super-transfer la Inter Miami în această fereastră de mercato. Inter Miami l-a adus pe Blaise Matuidi, starul lui Juventus. Matuidi, venit gratis la Miami, deși mai avea un an de contract cu campioana Italiei, nu a făcut parte din lotul lui Diego Alonso pentru partida contra lui Orlando City.El a semnat cu trupa lui Beckham pentru trei ani. Ajuns la 33 de ani, Matuidi a bifat performanțe impresionante atât la Juventus, cât și la PSG.
Liga
Antoine Griezmann și-a decis viitorul! Atacantul francez știe unde va pleca de la Barcelona
20/06/2021 LA 05:23
MLS
Gonzalo Higuain le-a răspuns fanilor din Argentina, care l-au criticat aspru după mondialul din 2014
14/04/2021 LA 17:05