Presa italiană susține că oficialii lui Inter Milano au câștigat prima parte a procesului prin care îi obligă pe cei din Miami să-și schimbe numele. Potrivit Sky Sport Italia, liderul la zi din Serie A a făcut apel către autoritățile competente din Statele Unite, prin care a cerut ca nicio altă echipă să nu aibă în componența denumirii cuvântul "Inter". Așadar, oficialii "nerazzurrilor" au creat o marcă exclusivă, prin care le-au interzis echipelor din Statele Unite să aibă un nume asemănător.

În aceste condiții, există șanse mari ca David Beckham și ceilalți membri din conducerea lui Inter Miami să fie nevoiți să găsească alt nume pentru noua lor echipă. Potrivit sursei citate, Beckham a refuzat de mai multe ori în trecut să aleagă alt nume pentru echipa sa, susținând că "Inter" reprezintă un termen generic, folosit de multe entități din întreaga lume.

MLS
David Beckham și-a pus antrenor la Inter Miami un fost coechipier de la Manchester United
18/01/2021 LA 13:44
https://i.eurosport.com/2019/08/19/2658323.jpg

Neymar va juca la Inter Miami

Inter Miami se pregătește să ia cu asalt MLS-ul și să devină cel mai important club din America. Condus de David Beckham, Inter Miami a reușit să aducă jucători importanți pentru primul sezon la care va lua startul: puștii argentinieni Matias Pellegrini și Julian Carranza, precum și pe mijlocașul celor de la Celtic, Lewis Morgan.

Pe termen lung, Beckham își dorește să transforme Inter Miami într-un club la care să vină mai multe vedete din Europa. Primul jucător care și-a dat deja acordul este Neymar, însă mutarea se va produce abia peste 10 ani, când brazilianul se va afla pe finalul carierei.

"Eu am fost cel care a cerut să joace pentru echipa lui. I-am spus deja că vreau să vin.", a spus Neymar.

Campionatul din MLS începe pe 1 martie, iar primul meci oficial din istoria celor de la Inter Miami va fi pe 2 martie, pe terenul lui Los Angeles FC. Până la startul noului sezon din Statele Unite, echipa patronată de David Beckham va disputa 2 meciuri amicale, împotriva celor de la Philadephia Union și Tampa Bay.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Liga
Messi continuă la Barcelona, dar i-a spus deja "Da" viitorului club
30/12/2020 LA 11:42
Liga
David Beckham visează la aducerea lui Sergio Ramos la Miami
07/11/2020 LA 07:17