David Beckham și ceilalți oameni de afaceri alături de care deține clubul Inter Miami sunt gata să bage adânc mâna în buzunar pentru a transforma echipa într-o forță în campionatul de peste Ocean.
Conform Sport.es, șefii clubului din Florida pregătesc o campanie de achiziții spectaculoasă pentru vara anului 2023, pe listă afându-se 4 jucători care au scirs istorie la Barcelona. Primii doi vizați sunt Lionel Messi și Luis Suarez. Despre cei doi s-a scris tot mai des în ultima vreme că și-ar putea încheia cariera în MLS, iar o reunire la echipa lui Beckham ar fi pe placul amândurora. Messi are contract cu PSG până în 2023 și cel mai probabil va pleca de pe Parc de Princes după acea dată. De asemenea, sunt șanse mari să retragă și de la națională după Mondialul din Qatar, astfel că se va putea dedica exclusiv viitoarei echipe de club. În schimb, Suarez este în ultimele luni de contract cu Atletico, iar viitorul său este incert. E posibil ca atacantul să mai joace un an în Europa, iar apoi să se retragă mai aproape de casă, în MSL.
Ceilalți doi jucători pentru care există interes din partea celor de la Miami sunt Sergio Busquets și Jordi Alba. Primul are contract cu Barcelona până în 2023 și e greu de crezut că va continua, în condițiile în care pe postul său au apărut mai mulți jucători tineri de mare valoare. Contractul lui Alba expiră abia în 2024, dar deja s-a scris frecvent că Xavi vrea un alt jucător pe postul de fundaș stânga, astfel că o plecare a ibericului în vara anului viitor nu e deloc imposibilă.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
ACUM O ZI
Citește și:

Inter Miami a dezamăgit până în prezent

Inter Miami a luat ființă în 2018, iar în 2020 a devenit cea de-a 25-a echipă primită în MLS. Chiar dacă la club au ajuns fotbaliști consacrați în fotbalul mare, precum Kieran Gibbs, Balise Matuidi sau Gonzalo Higuain, rezultatele au întârziat să apară.
În primul sezon, echipa a terminat pe locul 10 în Conferința de Est, iar apoi a fost eliminată în prima rundă a play-off-ului (0-3 cu SC Nashville). Anul trecut, echipa a terminat abia pe locul 11 și a ratat prezența în play-off, iar în acest sezon startul a fost complet ratat, Inter Miami având un singur punct după 4 etape.
Beckham și ceilalți oameni care dețin echipa sunt convinși că numai cu investiții masive Inter Miami poate deveni o forță, iar cum și acest sezon pare compromis, se fac deja planuri pentru 2023 și sunt șanse mari să asistăm la transferuri de răsunet în vara anului următor sau chiar mai repede.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
IERI LA 16:31
Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01