Articol scris de Răzvan Rădulescu
Lorenzo Insigne (31 de ani), Gareth Bale (32 de ani) și Xherdan Shaqiri (30 de ani) sunt cele mai recente nume importante ale fotbalului, care vor juca în Major League Soccer (MLS).
În urma acestor transferuri, jurnaliștii publicației Sportbible au realizat un top al celor mai bine plătiți jucători din istoria competiției.
Premier League
Premier League, văzut de sus
05/08/2022 LA 10:46

Beckham și Bale, în afara listei

David Beckham, fostul jucător de la Real Madrid și AC Milan, s-a îndreptat spre final de carieră în Statele Unite ale Americii, acolo unde a evoluat pentru Los Angeles Galaxy. Englezul a câștigat 250 de milioane de dolari în cinci ani petrecuți peste ocean.
Contractul pe care l-a avut i-a permis să ia un procent din veniturile lui Los Angeles Galaxy și asta i-a adus 50 de milioane de dolari. Cu toate acestea, fostul fotbalist se află în afara topului.
Proaspăt transferat la Los Angeles FC, rivala din oraș a lui LA Galaxy, Gareth Bale a ratat, de asemenea, topul celor mai bine plătiți jucători din MLS. Venit în America liber de contract de la Real Madrid, Bale câștigă doar 1,3 milioane de dolari pe sezon, în condițiile în care galezul câștiga 28 de milioane de lire sterline pe sezon la campioana Europei.
Citește și:

Insigne și Shaqiri, pe primele poziții în top

Lorenzo Insigne a devenit cel mai bine plătit jucător din istoria MLS. Internaționalul italian a semnat un contract pe patru ani cu Toronto FC și va câștiga 12,42 milioane de dolari pe an. Fostul jucător a lui Napoli l-a devansat pe elvețianul, Xherdan Shaqiri, fostul fotbalist al lui Bayern și Liverpool, care câștigă 7,35 de milioane la Toronto FC.
În top se mai află alți foști jucători colosali ai fotbalului mondial. Steven Gerrard, Kaka sau Frank Lampard au avut salarii de peste 6 milioane de dolari pe sezon.
Michael Bradley (34 de ani) de la Toronto FC este cel mai bine plătit american din istoria MLS, cu un salariu anual de 6 milioane de dolari.

Care sunt cei mai bine plătiți 10 jucători din istoria MLS

https://i.eurosport.com/2022/07/01/3401794.png
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41
Premier League
Arsenal - Everton 2-0 | Gabriel Jesus a strălucit la debut, iar Lampard continuă să aibă probleme
17/07/2022 LA 05:35