Gonzalo Higuain a vorbit despre părțile negative din viețile fotbaliștilor. Chiar dacă cei mai mulți își doresc să ducă o asemenea viață, atacantul argentinian vine și cu argumente împotriva acestui stil de viață.
Higuain a scos în evidență părțile negative din viețile fotbaliștilor, vorbind din proprie experiență, recunoscând că s-a confruntat de mai multe ori cu insulte și o lipsă mare de respect la adresa sa:
"Simt că am trăit în ultimii 15 ani un stil de viață nenatural. Oamenii cred că noi avem o viață ușoară, dar nu este deloc așa. Chiar și plimbatul pe stradă poate fi dificil, deoarece este posibil să fii insultat, iar atunci când răspunzi sau reacționez, repercusiunile sunt și mai mari.
MLS
Rooney, lecție de umanitate! Antrenorul lui DC United a schimbat un jucător, după un scandal rasist
19/09/2022 LA 12:49
Dacă pierzi un meci, ratezi o ocazie sau ești eliminat dintr-un turneu, atunci nu mai poți ieși în public. Fotbalul este un sport, un job. Nu trebuie să existe confuzie între aceste două lucruri. Nu e corect pentru mine să trăiesc în ultimii 15 ani ca jucător de top și să nu pot reacționa la astfel de lucruri.
Trebuie să las capul joc în fața insultelor și a lipsei de respect. În acest punct al vieții mele nu mai pot tolera asemenea lucruri", a spus Higuain pentru TYC Sports.
Citește și:

Gonzalo Higuain, 13 goluri în acest sezon din MLS

Ajuns în MLS în 2020, atunci când s-a despărțit de Juventus și a ajuns la Inter Miami, Gonzalo Higuain a reușit deja să depășească numărul de goluri marcate sezonul trecut. În 25 de partide din actuala stagiune, argentinianul a marcat 13 goluri și a oferit 3 pase de gol. În 2021, în 30 de partide, Higuain a marcat 12 goluri și a oferit 6 pase de gol.
Cu trei etape înaintea finalului sezonului regulat din MLS, Inter Miami se află pe locul 7 în Conferința de Est, cu 42 de puncte, fiind pe ultimul loc care duce în play-off-ul din MLS.
1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Gonzalo Higuain, potrivit transfermarkt.com. În octombrie 2016, cota sa era de 75 de milioane de euro.
MLS
Faza zilei în MLS! Chiellini a scăpat de roșu după ce a oprit un contraatac ca un voleibalist
07/08/2022 LA 15:26
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41