Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gonzalo Higuain și-a anunțat în lacrimi retragerea din fotbal! "A venit ziua să ne luăm rămas bun"

Bianca Dumitru

Publicat 04/10/2022 la 00:06 GMT+3

Gonzalo Higuain și-a anunțat la începutul acestei săptămâni retragerea din fotbal, la finalul actualului sezon al MLS. Legendarul atacant a susținut o conferință de presă în care a început să plângă.

Gonzalo Higuain

Credit imagine: Eurosport

Gonzalo Higuain a anunțat la începutul acestei săptămâni, într-o conferință de presă, că se va retrage din fotbal la finalul actualului sezon al campionatului din Statele Unite ale Americii.
Atacantul de 34 de ani a început să plângă în timpul discursului său, în care le-a mulțumit familiei și fanilor pentru sprijin. Fotbalistul a anunțat și că ultimul său obiectiv este calificarea cu Inter Miami în play-off-ul MLS.
"A venit ziua să ne luăm rămas bun de la fotbal. Toată munca este recompensată, e rândul meu, în cel mai important moment al sezonului, să pot ajuta echipa și să fiu la un pas de a mă putea califica în play-off", a declarat Higuain.
Citește și:

Gonzalo Higuain se retrage din fotbal

De-a lungul carierei, Gonzalo Higuain a evoluat la River Plate, Real Madrid, Juventus, Napoli, Chelsea și AC Milan. Argentinianul are în palmares 13 trofee, printre care câte 3 titluri de campion al Spaniei și Italiei.
Pentru naționala Argentinei, Higuain a adunat 75 de selecții și 31 de goluri, participând la 3 turnee finale al Campionatului Mondial, în 2010, 2014 și 2018.
În MLS, Gonzalo Higuain a ajuns în 2020, când a fost transferat din postura de jucător liber de contract. În acest an, atacantul a evoluat în 26 de partide, reușind 14 goluri și 3 pase decisive.
În acest moment, Higuain are o valoare de piață de 1,5 milioane de euro, cea mai mare cotă înregistrată de el fiind de 75 de miloane de euro, în octombrie 2016.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo