Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi a tras concluziile după primul sezon în MLS! Promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor

Bianca Dumitru

Actualizat 23/10/2023 la 10:04 GMT+3

Inter Miami a încheiat sezonul 2023 din MLS cu o înfrângere suferită duminică dimineață, scor 1-0, în fața celor de la Charlotte. Lionel Messi a tras concluziile primei sale stagiuni în Statele Unite ale Americii și le-a dat asigurări fanilor că va continua să lupte alături de echipa sa.

Leo Messi se lamenta en la derrota del Inter de Miami ante Charlotte.

Credit imagine: Getty Images

Inter Miami a fost învinsă ieri dimineață, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Charlotte, într-un meci contând pentru ultima etapă a sezonului regulat din MLS.
Echipa lui Lionel Messi se află pe locul 14 în clasamentul Conferinței de Est, astfel că a ratat calificarea în play-off și și-a încheiat stagiunea.
După meciul de pe Bank of America Stadium, argentinianul a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a tras concluziile primului său sezon în Statele Unite ale Americii.
Messi a punctat reușitele pe care echipa sa le-a avut în ultimele luni și s-a arătat mândru de rezultatele bune înregistrate, care i-au adus lui Inter Miami primul trofeu din istoria clubului.
În plus, fotbalistul de 36 de ani a scris că vrea ca în următorul sezon să fie și mai competitivi și le-a transmis fanilor că va continua să lupte în tricoul formației de pe DRV PNK Stadium.
Citește și:

Mesajul lui Messi după încheierea primului său sezon în MLS

"Sunt mândru de tot ce a realizat echipa în acest sezon. Cu munca și efortul tuturor am reușit să câștigăm primul trofeu din istoria lui Inter Miami, Leagues Cup.
Am ajuns în finala US Open Cup și chiar să ne luptăm, aproape până în ultimul moment, să intrăm în play-off-ul MLS. Am rămas cu toate lucrurile bune și mai presus de toate cu dorința de a ne perfecționa pentru a fi și mai competitivi anul viitor.
Aș dori să mulțumesc tuturor oamenilor din club și orașului Miami pentru sprijinul acordat. Sunt sigur că vom continua să avem momente uimitoare împreună, așa cum am avut în ultimele luni", a scris Lionel Messi pe pagina sa de Instagram.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo