Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, în pericol să rateze finala Cupei US Open! Anunțul făcut de antrenorul lui Inter Miami

Bianca Dumitru

Publicat 21/09/2023 la 11:23 GMT+3

Inter Miami a primit noaptea trecută vizita celor de la Toronto FC, într-un meci contând pentru MLS. Lionel Messi s-a accidentat și a fost schimbat în minutul 37. Antrenorul Gerardo Martino a vorbit despre starea argentinianului, care riscă să rateze finala Cupei US Open.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Inter Miami s-a impus noaptea trecută, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în fața celor de la Toronto FC, într-un meci contând pentru MLS.
Lionel Messi a fost titular în duelul cu Toronto FC, dar nu a putut să contribuie la rezultatul final, el rezistând pe teren doar 37 de minute.
Argentinianul s-a accidentat și a fost nevoit să fie înlocuit, aceasta fiind doar a opta oară când Messi este schimbat înainte de pauză în toată cariera sa.
La finalul primei reprize, fotbalistul a mers la cabine pentru a fi supus unor teste medicale inițiale, urmând ca astăzi să facă mai multe investigații pentru a afla cât de gravă este accidentarea sa.
După meci, antrenorul lui Inter Miami a vorbit despre starea lui Leo Messi. Gerardo Martino a spus problema argentinianului ar fi cauzată de o accidentare mai veche.
Citește și:

Messi, în pericol să rateze finala Cupei US Open

Tehnicianul este, astfel, optimist că nu este vorba de o problemă foarte gravă, dar a spus că Messi riscă să rateze duelul din weekend, el urmând să nu fie folosit până când nu se va reface în totalitate.
În aceeași situație se află și Jordi Alba, care a fost și el schimbat noaptea trecută încă din minutul 35, după o accidentare.
"Trebuie să o luăm pas cu pas, zi după zi, să așteptăm raportul medical, să vedem ce ne spun ei înșiși. Le vom monitoriza accidentările și ne vom gândi la asta. Evident, nu există nicio șansă să joace duminică.
În principiu, la Messi este vorba despre o cicatrice de la o accidentare veche care îl deranjează. În imaginea adusă cu el din Argentina nu a existat nicio leziune musculară. L-am menajat împotriva Atlantei din cauza acelei cicatrici.
Cred că este exact același lucru, nu este o accidentare musculară. Dar spun asta mai mult decât orice din cauza unei discuții pe care am avut-o cu el. Poate că trebuie să fim mai precauți decât atât.
Știu că avem de jucat o finală, dar în niciun caz nu vor păși pe teren dacă nu sunt în cele mai bune condiții să facă acest lucru", a declarat Martino, citat de Goal.
Pentru Inter Miami urmează deplasarea pe terenul celor de la Orlando City, meci programat pe 25 septembrie, de la ora 2:30 (ora României). Ulterior, pe 28 septembrie, de la ora 3:30 (ora României), echipa lui Messi va juca finala Cupei US Open, contra celor de la Houston Dynamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo