Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Orice pentru Messi! Au început lucrările la noul stadion al celor de la Inter Miami

Bianca Dumitru

Publicat 29/08/2023 la 13:52 GMT+3

Clubul de fotbal Inter Miami, la care evoluează atacantul argentinian Lionel Messi, a anunţat, luni, că au început lucrările de construcţie a noii sale arene, Freedom Park, un nou stadion cu o capacitate de 25.000 de locuri care va fi realizat în zona aeroportului şi va fi inaugurat în 2025.

Viitorul stadion al celor de la Inter Miami

Credit imagine: Twitter

Freedom Park va înlocui DRV PNK Stadium, situat la Fort Lauderdale, la aproximativ 50 km de Miami, iar clubul intenţionează se termine construcţia în 2025.
"Stadionul Inter Miami CF, parcul public de peste două hectare şi baza de antrenament a Miami Freedom Park sunt programate să fie deschise în 2025, iar ceremonia oficială de inaugurare va avea loc la finele acestui an", se arată într-un comunicat, citat de Agerpres.
Astfel, echipa antrenată de argentinianul "Tata" Martino îşi va aduce jucătorii mai aproape de Miami, oraş care, după venirea lui Messi, a devenit mult mai interesat de fotbal.
"Cu Inter Miami, familia mea şi-a propus să construiască ceva cu adevărat transformator. În patru ani, noi am schimbat percepţia la nivel mondial despre fotbalul din Statele Unite", a spus Jorge Mas, coproprietarul clubului din Major League Soccer (MLS), alături de englezul David Beckham.
Citește și:

E DEJA MESSI MANIA ÎN AMERICA

Messi a început ca rezervă meciul său de debut în MLS și, cu toate că meciul s-a jucat la New York, fanii de pe Red Bull Arena l-au cerut în teren.
Inclusiv acei suporteri care nu au prins un bilet la meci au sărbătorit reușita lui Messi în celebra piață din Manhattan Times Square.
Bodyguardul lui Messi a fost foarte atent la toate mișcările lui Messi în zona vestiarelor. Fanii au fost lăsați să se apropie pentru o poză, dar totul este verificat cu precizie.
Primul meci al lui Messi, în MLS, pe teren propriu va fi pe 31 august cu Nashville. Joi, stadionul din Fort Lauderdale va fi plin ochi, mai ales că are doar 21 de mii de locuri. Prețul biletelor începe de la 162 de dolari, dar pe piața neagră ajung la 2500.
Americanii au făcut deja o listă cu prețul celor mai ieftine bilete la partidele unde va juca Messi în perioada următoare. Este vorba de cât costă în mod oficial aceste tichete pentru că Messi Mania a cuprins SUA și prețul lor poate crește și de 10-20 de ori.
  • Atlanta, Georgia — 16 Septembrie — 153 de dolari
  • Fort Lauderdale, Florida — 30 August și 9 Septembrie — 162 de dolari
  • Charlotte, North Carolina — 21 octombrie — 171 de dolari
  • Chicago — 4 octombrie — 176 de dolari
  • Orlando, Florida — 24 septembrie — 269 de dolari
  • Los Angeles — 3 septembrie — 637 de dolari
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo