Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui David Beckham după zvonurile privind transferul lui Messi la Inter Miami! Care e planul englezului

Bianca Dumitru

Actualizat 31/10/2022 la 19:17 GMT+2

Lionel Messi este în ultimul an de contract cu PSG, iar viitorul argentinianului este sub semnul întrebării. Una dintre variantele fotbalistului este Inter Miami, iar David Beckham a comentat zvonurile apărute în presa internațională.

David Beckham, despre transferul lui Lionel Messi

Credit imagine: Eurosport

Lionel Messi mai are contract cu PSG doar până la finalul acestui sezon, iar în ultimul timp s-a vorbit tot mai des în presa internațională despre următoarea destinație a argentinianului.
Celebra publicație The Athletic a anunțat la începutul acestei săptămâni că Inter Miami este în negocieri avansate cu reprezentanții lui Messi. Sursa citată a notat că gruparea din MLS, deținută de David Beckham, este mai încrezătoare ca niciodată că îl poate transfera pe argentinian în vara lui 2023.
Fostul mare jucător englez vrea să facă din Inter Miami o forță în SUA, iar aducerea lui Lionel Messi ar fi o lovitură de imagine de proporții, perfectă pentru ambițiile lui Beckham, care este gata să pună la bătaie sume uriașe pentru a-și construi o echipă imbatabilă.
David Beckham a declarat că își dorește să îi aibă pe cei mai importanți jucători din lume în echipa sa, dar a dat de înțeles că se va concentra și pe dezvoltarea academiei clubului, pentru a forma fotbaliști tineri.
"Întotdeauna am spus că îmi doresc cei mai buni fotbaliști în clubul nostru și să joace în tricoul nostru pentru că există o anumite așteptări. Din păcate, uneori poate fi un lucru rău, dar de cele mai multe ori este un lucru bun.
Când am început acest proiect, oamenii spuneau: 'Vine tipul ăsta, vine tipul ăla, vine Cristiano Ronaldo, vine Messi'. La sfârșitul zilei, trebuie să câștigăm, fie că este cu fotbaliști tineri sau staruri.
Fanii noștri vor fi fericiți dacă avem vedete în echipă, dar vor fi și mai fericiți dacă vor vedea jucători tineri venind din academia noastră și ridicând trofeul MLS", a declarat David Beckham, citat de Mirror.
Presa din Marea Britanie a anunțat și că englezul ar vrea să-l transfere și pe Luis Suarez, care nu ar spune 'nu' ideii de a se reuni cu bunul său prieten, Messi.

MESSI, DORIT ÎNAPOI LA BARCELONA

Lupta pentru semnătura lui Lionel Messi se anunță una intensă în următoarele luni. Argentinianul are opțiunea de a-și prelungi automat contractul cu PSG pe încă un sezon, dar această variantă pare cel mai puțin probabilă, parizienii dorindu-și să îi propună un contract nou, pe doi ani.
În plus, presa din Spania a anunțat că Messi ar agrea mai degrabă să revină la Barcelona, dacă nu va decide să părăsească Europa, și că Joan Laporta a pregătit deja un plan pentru readucerea argentinianului pe Camp Nou.
Principalul argument al celor care susțin că revenirea lui Messi la Barcelona este posibilă este legat de situația financiară a clubului. Problemele economice au fost depășite, cel puțin pentru moment, astfel că salariul fostului decar al clubului nu ar trebui să fie o piedică în acest sens.
Factorul emoțional ar putea conta enorm în toată această poveste. Messi a plecat cu lacrimi în ochi de la Barcelona și e posibil să aleagă cu sufletul asupra viitorului său, revenind la clubul care l-a făcut mare.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo