Giorgio Chiellini pare că s-a acomodat în MLS, acolo unde s-a transferat la Los Angeles FC. Fundașul italian a evoluat 72 de minute în victoria echipei sale de pe terenul celor de la Real Salt Lake cu 4-1. Cu câteva minute înainte de a fi schimbat, Chiellini i-a enervat pe fanii echipei gazde, cu gestul său de la mijlocul terenului.
Fostul fundaș de la Juventus a oprit un contraatac al celor de la Real Salt Lake, atunci când a lovit mingea ca un adevărat voleibalist. În ciuda protestelor din partea fanilor și a adversarilor, care își doreau eliminarea italianului, Chiellini a primit doar cartonașul galben.
MLS
Higuain, despre părțile negative din viețile fotbaliștilor:"Oamenii cred că noi avem o viață ușoară"
22/09/2022 LA 16:59
Citește și:

Gareth Bale, gol superb cu Real Salt Lake

Pe finalul partidei câștigate de Los Angeles FC cu 4-1, Gareth Bale, celălalt star al echipei din California, a stabilit scorul final. Galezul a luat pe cont propriu inițiativa pe flancul drept, a trecut de doi adversari, a intrat în careu și l-a învins pe portarul echipei gazde, Zac MacMath.
Acesta este al doilea gol marcat de fostul atacant de la Real Madrid, de la sosirea în MLS. El a mai marcat un gol, tot în deplasare, pe terenul celor de la Sporting Kansas City. Până acum, Gareth Bale a evoluat în patru partide pentru noua sa echipă.
Los Angeles FC, echipa lui Giorgio Chiellini și Gareth Bale, se află pe primul loc în Conferința de Vest din MLS, cu 51 de puncte. Austin FC, ocupanta locului secund, care are și 24 de partide disputate, cu unul mai mult decât Los Angeles FC, are 45 de puncte.
MLS
Rooney, lecție de umanitate! Antrenorul lui DC United a schimbat un jucător, după un scandal rasist
19/09/2022 LA 12:49
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41