Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Faza zilei în MLS! Giorgio Chiellini a scăpat de roșu după ce a oprit un contraatac ca un adevărat voleibalist

Alex Masgras

Publicat 07/08/2022 la 18:26 GMT+3

Giorgio Chiellini, transferat în această vară la Los Angeles FC din MLS, a produs unul dintre cele mai evidente hențuri, atunci când a oprit un contraatac al celor de la Real Salt Lake.

Giorgio Chiellini, Los Angeles FC

Credit imagine: Getty Images

Giorgio Chiellini pare că s-a acomodat în MLS, acolo unde s-a transferat la Los Angeles FC. Fundașul italian a evoluat 72 de minute în victoria echipei sale de pe terenul celor de la Real Salt Lake cu 4-1. Cu câteva minute înainte de a fi schimbat, Chiellini i-a enervat pe fanii echipei gazde, cu gestul său de la mijlocul terenului.
Fostul fundaș de la Juventus a oprit un contraatac al celor de la Real Salt Lake, atunci când a lovit mingea ca un adevărat voleibalist. În ciuda protestelor din partea fanilor și a adversarilor, care își doreau eliminarea italianului, Chiellini a primit doar cartonașul galben.
Citește și:

Gareth Bale, gol superb cu Real Salt Lake

Pe finalul partidei câștigate de Los Angeles FC cu 4-1, Gareth Bale, celălalt star al echipei din California, a stabilit scorul final. Galezul a luat pe cont propriu inițiativa pe flancul drept, a trecut de doi adversari, a intrat în careu și l-a învins pe portarul echipei gazde, Zac MacMath.
Acesta este al doilea gol marcat de fostul atacant de la Real Madrid, de la sosirea în MLS. El a mai marcat un gol, tot în deplasare, pe terenul celor de la Sporting Kansas City. Până acum, Gareth Bale a evoluat în patru partide pentru noua sa echipă.
Los Angeles FC, echipa lui Giorgio Chiellini și Gareth Bale, se află pe primul loc în Conferința de Vest din MLS, cu 51 de puncte. Austin FC, ocupanta locului secund, care are și 24 de partide disputate, cu unul mai mult decât Los Angeles FC, are 45 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo