Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xherdan Shaqiri, transfer surprinzător! Elvețianul pleacă de la Lyon și merge în SUA

Alex Masgras

Publicat 10/02/2022 la 11:32 GMT+2

Xherdan Shaqiri o părăsește pe Olympique Lyon, echipă la care a sosit în vara anului 2021. Elvețianul, în vârstă de 30 de ani, a semnat cu echipa din MLS Chicago Fire.

Wusste in seinem wohl letzten Spiel für Lyon zu überzeugen: Xherdan Shaqiri

Credit imagine: Getty Images

Chicago Fire a confirmat transferul elvețianului Xherdan Shaqiri. În vârstă de 30 de ani, Shaqiri o părăsește pe Olympique Lyon, după doar jumătate de sezon petrecut în Franța. Suma de transfer nu a fost dezvăluită, dar o sursă a celor de la ESPN a dezvăluit că este vorba de aproximativ 7,5 milioane de dolari.
La Chicago, Shaqiri se va reîntâlni cu Georg Heitz, antrenorul cu care a colaborat și la FC Basel, atunci când acesta și-a început cariera profesionistă, în 2009. Shaqiri a semnat cu echipa din MLS un contract până în 2024.
Citește și:

Shaqiri o părăsește pe Lyon după o jumătate de sezon

Ajuns la Lyon vara trecută, după ce a petrecut trei sezoane la Liverpool, Shaqiri a evoluat în 11 partide din Ligue 1 pentru OL. Acesta a marcat două goluri și a oferit trei pase de gol în această perioadă. Acesta a evoluat și în cinci partide în Europa League, fără realizări individuale.
Shaqiri a ajuns la Olympique Lyon, după ce francezii au plătit 11 milioane de lire euro pentru transferul elvețianului de la Liverpool.
  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Shaqiri, potrivit transfermarkt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo