Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leo Messi "și-a regăsit bucuria la Miami, după perioada grea de la PSG". Dezvăluirea lui Jordi Alba

Irina Aldea

Publicat 04/08/2023 la 21:34 GMT+3

Jordi Alba a dezvăluit că Lionel Messi și-a "recăpătat bucuria" după ce s-a transferat la Inter Miami. El afirmă că argentinianul nu a avut o perioadă bună la PSG, iar noua provocare din SUA este interesantă pentru el.

Leo Messi, Inter Miami

Credit imagine: Getty Images

Leo Messi a petrecut două sezoane la PSG și a fost huiduit de fani după ce echipa din Ligue 1 a fost eliminată din UEFA Champions League. El nu și-a prelungit contractul cu clubul parizian la finalul sezonului trecut și s-a alăturat echipei din MLS, în urma unui transfer gratuit.
Jordi Alba a declarat că Messi se bucură de perioada petrecută la Inter Miami, după ce a marcat cinci goluri în trei meciuri: "Aici se simte susținut, iubit și asta este cel mai important. La PSG nu a avut o perioadă bună, dar și-a recăpătat bucuria. Pentru el este o provocare care personal îl entuziasmează foarte mult și îl văd foarte fericit".
CITEȘTE ȘI:

Leo Messi "și-a regăsit bucuria la Miami, după perioada grea de la PSG"

Messi și Alba au jucat 345 de meciuri împreună la Barcelona și până acum o dată la Inter Miami. Fundașul stânga i-a pasat decisiv argentinianului de 24 de ori, în timp ce cele 10 goluri ale spaniolului au fost asistate de atacant. Lionel Messi și Jordi Alba sunt coechipieri de ani de zile, iar acum s-au reunit pe teren după două sezoane de pauză. Ambele foste vedete ale Barcelonei s-au alăturat în această vară echipei Inter Miami și au jucat împreună 26 de minute în victoria cu 3-1 împotriva lui Orlando City la începutul acestei săptămâni.
Alba este coechipierul despre care Messi a spus că îl înțelege "la perfecție": "Am avut mereu o conexiune specială pe teren. Jordi Alba mă cunoaște la perfecție. Știe când îi voi da o pasă fără să privesc". Jordi Alba și Lionel Messi vor reveni în acțiune pentru Inter Miami săptămâna viitoare, când vor întâlni FC Dallas în optimile de finală ale Cupei Ligii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo