Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi, gol la debutul în MLS. Inter Miami a câștigat în deplasare și a scăpat de ultimul loc

Ion Alexandru

Publicat 27/08/2023 la 06:45 GMT+3

Lionel Messi continuă să uimească America. Căpitanul campioanei mondiale a marcat un gol frumos, în stilul tiki taka, la debutul în MLS și echipa sa a câștigat cu 2-0 la New York. Inter Miami a început să urce în clasamentul din MLS. Messi a fost rezervă, iar fanii echipe adverse au uitat de rivalitate și l-au cerut în teren!

Lionel Messi a marcat la New York pentru Inter Miami la debutul în MLS

Credit imagine: Eurosport

Messi se simte excelent în America! Megastarul lui Inter Miami și-a încununat debutul în sezonul regulat în MLS cu o secvență superbă de pase în stilul Barcelona. Golul lui Messi a consfințit o victorie cu 2-0 în fața lui New York Red Bulls și a primit aplauze în picioare de la publicul extaziat de pe Red Bull Arena.
Messi și Busquets au fost doar rezerve la meciul lor de debut în MLS și au jucat doar o jumătate de oră, dar a fost destul pentru a-și pune amprenta pe meciul din New York.
Faza golului din minutul 89 a curs pe traseul învățat la celebra Academie La Masia și rafinat în cele mai grele meciuri din La Liga și Champions League. Totul a început când Sergio Busquets i-a trimis o minge lui Jordi Alba , care a prelungit din voleu lui Messi în careu. Argentinianul a eviscerat defensiva adversă cu o pasă perfectă pentru Benjamin Cremaschi. Puștiul de 18 ani născut și crescut în Miami a simțit venirea lui Messi, care a finalizat fără emoții.
Golul în stilul clasic tiki-taka a ajutat-o pe Inter Miami să ajungă la nouă jocuri fără înfrângere în toate competițiile de la sosirea tripletei cu aromă blaugrana Messi-Busquets-Jordi Alba. Starul argentinian a ajuns deja la 11 goluri și 6 pase decisive în 9 apariții în tricoul lui Inter Miami. Totul în doar 6 săptămâni!
Lionel Messi a început fantastic aventura americană
Odată cu această victorie, echipa patronată de David Beckham a părăsit subsolul Conferinței de Est. Trupa din Florida a pasat ultimul loc către FC Toronto, echipă la care joacă italienii Insigne și Bernardeschi, și visează să obțină în extremis un loc în Playoff-urile MLS. Inter Miami a câștigat deja Cupa Ligii, au avansat în finala Cupei US Open 2023 și s-au calificat pentru Cupa Campionilor Concacaf 2024.
Citește și:

E deja Messi Mania în America

Messi a început ca rezervă meciul său de debut în MLS și cu toate că meciul s-a jucat la New York fanii de pe Red Bull Arena l-au cerut în teren!
Și cei care nu au prins un bilet la meci au sărbătorit reușita lui Messi în celebra piață din Manhattan Times Square.
Bodyguardul lui Messi a fost foarte atent la toate mișcările lui Messi în zona vestiarelor. Fanii au fost lăsați să se apropie pentru o poză, dar totul este verificat cu precizie.
Primul meci al lui Messi, în MLS, pe teren propriu va fi pe 31 august cu Nashville. Joi, stadionul din Fort Luaderdale va fi plin ochi, mai ales că are doar 21 de mii de locuri. Prețul biletelor începe de la 162 de dolari, dar pe piața neagră ajung la 2500.
Americanii au făcut deja o listă cu prețul celor mai ieftine bilete la partidele unde va juca Messi în perioada următoare. Este vorba de cât costă în mod oficial aceste tichete pentru că Messi Mania a cuprins SUA și prețul lor poate crește și de 10-20 de ori.
  • Atlanta, Georgia — 16 Septembrie — $153
  • Fort Lauderdale, Florida — 30 August și 9 Septembrie — $162
  • Charlotte, North Carolina — 21 octombrie — $171
  • Chicago — 4 octombrie — $176
  • Orlando, Florida — 24 septembrie — $269
  • Los Angeles — 3 septembrie — $637
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo