Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine e favorita bookmaker-ilor la câștigarea titlului în noul sezon din MLS! Cum arată cotele

Bianca Dumitru

Publicat 19/02/2024 la 18:50 GMT+2

Noul sezon din MLS va debuta în această săptămână, Inter Miami urmând a deschide noua stagiune, pe 22 februarie. Bookmaker-ii au anunțat cotele la câștigarea titlului, iar echipa lui Lionel Messi și Luis Suarez este marea favorită a caselor de pariuri.

Lionel Messi (Inter Miami)

Credit imagine: Getty Images

Inter Miami va deschide noul sezon din Major League Soccer. Echipa lui Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba va juca primul meci din noua stagiune pe 22 februarie împotriva celor de la Real Salt Lake.
Înainte de debutul competiției, bookmaker-ii au anunțat cum arată cotele la câștigarea titlului. Conform caselor de pariuri, Inter Miami este marea favorită, având cote cuprinse între 2,25 și 3.
Echipa care nici nu a prins play-off-ul în stagiunea trecută este urmată în topul formațiilor cu cele mai mari șanse la titlu de Los Angeles FC, care are cote cuprinse între 7 și 8.
Podiumul favoritelor din MLS în sezonul 2024 este completat de campioana en-titre, Columbus Crew, care are cote cuprinse între 8 și 12.
La polul opus, formațiile care au cele mai mici șanse la câștigarea titlului în noua stagiune, conform caselor de pariuri, sunt Toronto FC și Colorado Rapids, care au cote cuprinse între 66 și 100.
Citește și:

ÎNCEPE NOUL SEZON DIN MLS

Sezonul regular din MLS va începe pe 22 februarie și se va derula până pe 19 octombrie 2024. Vor urma apoi partidele din play-off, începându-se cu faza 16-imilor, urmând ca marea finală să se dispute pe 7 decembrie.
Sezonul se va întrerupe în vară pentru Leagues Cup, un turneu eliminatoriu la care iau parte echipe din MLS și prima ligă mexicană. Competiția se va desfășura între 26 iulie și 25 august, iar Inter Miami va încerca să-și apere titlul cucerit în premieră anul trecut, după finala decisă la penalty-uri cu Nashville.
În MLS, fiecare dintre echipe va disputa un număr de 34 de partide în sezonul regular (17 acasă și 17 în deplasare). Majoritatea vor avea loc sâmbăta și miercurea, cu începere de la ora locală 19:30.
Campioana Columbus Crew, la care evoluează românul Alexandru Mățan, va debuta pe 24 februarie, acasă cu Atlanta United. FC Dallas, care l-a transferat recent pe internaționalul român Enes Sali, va juca primul meci acasă, pe 24 februarie, cu San Jose Earthquakes.
Derby-ul metropolei Los Angeles, dintre LA Galaxy şi LAFC, cunoscut drept "El Trafico", va avea loc pe Rose Bowl, în data de 4 iulie, de Ziua Națională a SUA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo