Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter Miami, prima victorie în MLS fără Messi! Suarez a adus cele 3 puncte după o dublă senzațională

Bianca Dumitru

Publicat 16/03/2024 la 22:24 GMT+2

Inter Miami a câștigat în această seară, în deplasare, duelul cu DC United, scor 3-1, aceasta fiind prima victorie a echipei, în actualul sezon de MLS, în absența lui Lionel Messi. Luis Suarez a reușit două goluri senzaționale.

Luis Suarez (Inter Miami)

Credit imagine: Twitter

Inter Miami a obținut în această seară, în deplasare, cea de-a treia victorie a sezonului de MLS. Echipa lui Gerardo Martino s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la DC United.
Acesta a fost primul succes al lui Inter Miami în MLS în absența lui Lionel Messi. Argentinianul este accidentat și nu a făcut parte din lotul lui Martino, dar coechipierii săi au reușit să câștige meciul, după ce, la precedenta absență a lui Messi, echipa sa pierduse cu 2-3 duelul cu CF Montreal.
În această seară, Stroud a deschis scorul pentru DC United în minutul 14. Campana a restabilit egalitatea după doar 10 minute de joc, iar tabela a indicat 1-1 până în ultimele 20 de minute de joc.
Luis Suarez, trimis pe teren în minutul 62, a reușit să înscrie de două ori în 13 minute și a adus victoria echipei sale. Inițial, uruguayanul și-a trecut numele pe tabelă în minutul 72, când a împins balonul în poartă de la marginea careului mic.
Citește și:

Inter Miami, prima victorie în MLS fără Messi

Ulterior, în minutul 85, fostul jucător al Barcelonei a stabilit scorul final cu un șut peste portarul gazdelor, care a încercat să respingă mingea, dar a scăpat-o între buturi.
În urma acestei victorii, Inter Miami a ajuns la 10 puncte și este pe primul loc în clasamentul Conferinței de Est, după 5 partide. Echipa lui Messi și Suarez este urmată de 4 echipe care au câte 7 puncte și 3 sau 4 meciuri disputate.
În următoarea etapă din MLS, Inter Miami va juca, weekend-ul viitor, în deplasare, pe terenul celor de la New York Red Bulls.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo