Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, gol senzațional în victoria lui Inter Miami! Un fan a intrat pe teren să-și facă un selfie cu Leo

Bianca Dumitru

Publicat 14/04/2024 la 11:48 GMT+3

Inter Miami s-a impus în această dimineață, în deplasare, cu scorul de 3-2, în fața celor de la Sporting Kansas City, într-un meci din MLS. Lionel Messi, care a fost la al doilea meci ca titular după accidentare, a reușit un gol senzațional și a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren.

Messi și fanul intrat pe teren

Credit imagine: Getty Images

Inter Miami s-a impus noaptea trecută, în deplasare, cu scorul de 3-2, pe terenul celor de la Sporting Kansas City, în cel de-al nouălea meci din acest sezon de MLS. Aceasta a fost prima victorie obținută de echipa lui Gerardo Martino după 5 partide.
Un rol foarte important în succesul de pe Arrowhead Stadium l-a avut Lionel Messi, care a fost la cea de-a treia apariție consecutivă după accidentare. Titular pentru a doua oară la rând, argentinianul a reușit un assist și un gol și a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren, fiind notat cu 8,4 de cei de la Flashscore.
Inter Miami a fost condusă cu 1-0 din minutul 6, după ce Thommy a deschis scorul. Diego Gomez a restabilit, însă, egalitatea în minutul 18, după o pasă perfectă dată de Lionel Messi, la marginea careului.
În startul reprizei secunde, argentinianul și-a dus echipa în avantaj cu un gol care amintește de cea mai bună perioadă a carierei sale. Leo a primit balonul în afara careului de la David Ruiz și a șutat puternic la vinclu, portarul gazdelor neputând să intervină.
Chiar dacă Thommy a egalat, în minutul 58, cei de la Inter Miami au reușit să-și adjudece victoria, după ce Luis Suarez și-a trecut și el în cont un gol, în minutul 71. Uruguayanul este golgheterul MLS, la egalitate cu Christian Benteke de la DC United, fiecare reușind până acum 6 goluri și 3 assist-uri.
Citește și:

Messi, asaltat de un suporter în Kansas City

Partida din Kansas City s-a disputat în fața unui număr impresionant de spectatori. Nu mai puțin de 72.610 persoane au fost în tribunele stadionului Arrowhead, bucurându-se să-l vadă pe Lionel Messi pe teren.
În prelungirile partidei, unul dintre fanii argentinianului a intrat pe teren și a alergat spre favoritul său pentru a-și face un selfie cu el. Bodyguard-ul fotbalistului a fost foarte prompt și l-a îndepărtat pe tânăr de Messi, care a continuat meciul.
În urma victoriei cu Sporting Kansas City, Inter Miami a urcat pe primul loc în clasamentul Conferinței de Est din MLS, fiind la egalitate de puncte (15) cu New York Red Bulls, care are, însă, un meci în minus.
În următoarea etapă din MLS, echipa lui Messi și Suarez va primi vizita celor de la Nashville, într-un meci programat pe 21 aprilie, de la ora 02:30 (ora României).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo