Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Leo Messi, direct în cartea de istorie a fotbalului cu 5 pase de gol în 33 de minute!

Ion Alexandru

Actualizat 05/05/2024 la 09:33 GMT+3

Leo Messi scrie o pagină de istorie la Miami. Campionul mondial a reușit o repriză de vis în tricoul lui Inter Miami, cu 5 pase de gol și un gol. Echipa sa a câștigat cu 6-2 și este pe primul loc în Conferința de Est.

Leo Messi a reușit o repriză perfectă în meciul Inter Miami - New York Redbulls

Credit imagine: Getty Images

Messi va împlini 37 de ani peste 2 luni, dar este într-o formă de vis. În MLS, Messi se simte excelent și continuă să doboatre recorduri.
New York Red Bulls a condus cu 1-0 la pauză, dar repriza secundă a fost de vis pentru Messi și Inter Miami. Recitalul argentinianului a început în minutul 48 cu pasă de gol și a continuat cu încă 4, dar și un gol.
A fost primul meci din cariera lui Messi, atât la nivel de club, cât și la nivel de echipă națională, când contribuie la șase goluri.
Mai mult, americanii anunță că Leo Messi este primul jucător din istoria MLS care dă 5 pase decisive într-un meci și contribuie la șase goluri. Totul, în doar 33 dde minute!
Citește și:

Inter Miami, pe primul loc în MLS

La venirea lui Messi, Inter Miami era cea mai slabă echipă din MLS. La mai puțin de un an, echipa patronată de Beckham a devit o forță. Messi a fost motorul acestei transformări extraordinară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo