UPDATE / Moartea lui Mino Raiola a fost dezmințită ulterior, după ce toate publicațiile din lume au preluat această informație. Real Madrid a transmis condoleanțe, însă ulterior a șters mesajul. Știrea a fost difuzată inițial de TgLa7, cea mai apreciată televiziune din Italia, despre care se spune că este cea mai credibilă.
Alberto Zangrillo, doctorul lui Mino Raiola, a infirmat decesul agentului: "Sunt enervat la culme de telefoanele din partea pseudo-jurnaliștilor care fac speculații pe baza vieții unui om care se luptă să supraviețuiască". Agentul a scris și el un mesaj pe Twitter, infirmând de asemenea moartea sa.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
ACUM 11 MINUTE
Știre inițială
Cel care reprezenta interesele lui Pogba, Haaland sau Ibrahimovic și-a pierdut viața azi, după o lungă suferință. În ianuarie, Raiola a avut o operație foarte delicată, efectuată într-un spital din Milano, dar în cele din urmă nu a putut trece peste problemele medicale avute.

Raiola, sume uriașe din comisioane, în fotbal

Deși după intervenția chirurgicală au fost semne că Raiola își va putea reveni, în ultimele săptămâni starea lui s-a înrăutățit considerabil, iar astăzi cunoscutul impresar a încetat din viață.
În lumea fotbalului modern, apariția agenților de fotbal este un subiect comun pentru suporterii de rând. Aceștia au sarcina de a gestiona și duce la bun sfârșit tratativele ce implică jucătorii aflați sub tutela lor, indiferent dacă sumele de transfer cuprind șapte sau opt zero-uri.
Un personaj controversat în lumea fotbalului italian, Mino Raiola și-a câștigat o imagine de "băiat rău" prin modul nonconformist de negociere a contractelor unor jucători precum Paul Pogba sau Matthijs de Ligt. În urma transferului lui Pogba la Manchester United, efectuat în vara anului 2016 pentru 105 milioane de euro, Raiola a obținut un comision total de 22 de milioane de euro. Potrivit legislației FIFA, impresarii de jucători pot obține un procent între 5 și 10% dintr-o sumă de transfer, regulă ce nu a fost respectată de către Raiola. Mai mult decât atât, italianul a obținut suma de 14 milioane de euro de pe urma mutării lui Matthijs de Ligt de la Ajax Amserdam la Juventus Torino. realizată pentru 85.5 milioane de euro.
În presa sporitvă s-a speculat că doar în ultimii ani totalul comisioanelor obținute de Raiola a ajuns la peste 70 de milioane de dolari. În ultimul an, italianul a fost un personaj cheie în "afacerea Haaland", vârful nordic care o va părăsi în această vară pe Dortmund. Bayern a catalogat drept "aberantă" suma pe care ar trebui să o plătească pentru salariul jucătorului și pentru agentul acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 41 MINUTE
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
ACUM O ORĂ