Astfel, dacă Barcelona vrea să îl aducă pe atacantul argentinian, catalanii vor fi nevoiți să negocieze prețul cu Inter. În orice caz, catalanii au specificat încă de la bun început că nu sunt dispuși să plătească suma de 111 milioane de euro și au încercat să includă jucători în orice fel de înțelegere.
De când s-a scris prima oară că Lautaro ar putea ajungă la Barcelona, mai mulți jucători și antrenori au declarat că ar fi o achiziție bună pentru catalani. Inter dorește să-l păstreze pe argentinian iar Tuttosport a informat că nerazzurrii i-au oferit un nou contract prin care i s-ar dubla salariul.
Lautaro câștigă momentan 2.5 milioane de euro pe an astfel că ar urma să ajungă la cinci milioane iar contractul său ar fi prelungit până în 2024.
Cupa Mondială FIFA
Cel mai tare Campionat Mondial din istorie. Doar CM 1994 se apropie de ce avem în Qatar
ACUM 29 MINUTE

Salariul uriaș pregătit de Barcelona pentru Lautaro Martinez

Transferul lui Lautaro Martinez la Barcelona este unul dintre cele mai discutate subiecte din presa internațională. Jucătorul de 22 de ani a impresionat în ultimele sezoane petrecute la Inter, iar evoluțiile sale le-au atras repede interesul oficialilor catalani. La începutul lui iunie, jurnaliștii spanioli au informat că Lautaro și-a dat acordul să ajungă pe Camp Nou și că se așteaptă ca Inter și Barca să ajungă la un numitor comun din perspectiva sumei de transfer.
Catalanii i-ar fi promis tânărului atacant că va fi titular în formația pregătită de Quique Setien și, cu permisiunea celor de la Inter, au demarat negocierile pe marginea salariului său. Conform sursei citate, Lautaro ar urma să câștige 12 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri de performanță.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Cupa Mondială FIFA
Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 9 ORE