”Leo, felicitări, meriți acest premiu”, i-a transmis Modric lui Messi.
În ceea ce-l privește pe Cristiano Ronaldo, cel care s-a clasat pe locul trei dar a lipsit de la ceremonie, Modric a afirmat: ”Când nu câștigi, trebuie să fii acolo pentru a arăta respect. Despre asta este fotbalul”.
”Sunt aici să celebrez fotbalul. I-am dat premiul și l-am felicitat. Sunt fericit că sunt aici. Ar trebui să fie o tradiție care se păstrează, ca în fiecare an fostul câștigător să livreze premiul noului învingător. Suntem rivali dar în primul rând există respect. Trebuie să te bucuri de fotbal și asta contează, la fel cum în alte sporturi marii atleți primesc respect. Trebuie să urmăm acest model în fotbal”, a afirmat Modric.
Cupa Mondială FIFA
Cel mai tare Campionat Mondial din istorie. Doar CM 1994 se apropie de ce avem în Qatar
ACUM 43 MINUTE
https://i.eurosport.com/2016/01/09/1767707.jpg

Modric despre Messi: Este impresionant să vezi atâtea Baloane de Aur

Luka Modric și-a arătat admirația pentru Lionel Messi: ”Este ceva impresionant să vezi atâtea Baloane de Aur împreună, nu pare real. Așa demonstrezi că ești un jucător minunat. Unul dintre cei mai buni din toate timpurile. Jos pălăria pentru ce a făcut. Trebuie să îl felicităm”.
Modric, câștigătorul de anul trecut, a mers la Paris, cu toate că nu s-a aflat în primii 30 în cursa pentru Balonul de Aur. În 2018, Modric a câștigat Balonul de Aur după ce a câștigat UEFA Champions League cu Real Madrid și a ajuns în finala Campionatului Mondial cu Croația.
Cupa Mondială FIFA
Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 9 ORE