Ultima alternativă pentru reluarea fotbalului în condiții optime a fost anunțată de Marc Van Rants, virusolog și consilier al Guvernului Belgiei. Comitetul Executiv al Ligii Belgiene a anunțat că stagiunea curentă va fi oficial încheiată din cauza pandemiei. Club Brugge, echipa aflată pe primul loc cu un avans de 15 puncte înaintea playoff-ului, va fi declarată campioană pe 24 aprilie.
Referitor la începutul stagiunii viitoare, virusologul Van Rants a oferit o alternativă unică în istoria fotbalului: jucătorii să evolueze cu măști de protecție pe toată durata meciului.
"O variantă care merită să fie luată în considerare este purtarea măştilor pentru a juca fotbal. Bineînţeles, nu este vorba de măştile chirugicale, care sunt total neadaptate. Pe internet se găsesc măşti anti-poluare, care pot fi purtate de jucătorii de fotbal american sau de către ciclişti. Acesta sunt mai confortabile.", a declarat Van Ranst, pentru Le Soir.
Liga
Situație tensionată în Spania. Un club a făcut plângere la UEFA după ce s-a decis clasamentul final
17/04/2020 LA 13:45

Evenimentele din Belgia, anulate până la 31 august

Guvernul Belgiei a hotărât ca toate evenimentele publice de masă să fie anulate până la data de 31 august, motiv pentru care sezonul actual va fi încheiat, iar cel viitor va începe fără spectatori în tribune.
Charleroi și Antwerp n-au primit foarte bine vestea deorece ambele echipe se află în luptă directă cu Gent, aflată pe locul 2 în campionat. Un alt subiect intens discutat în Belgia se referă la repartizarea locurilor de Europa League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 5 ORE