Mohamed Salah mai are 2 ani de contract cu Liverpool și nu ar fi exclus ca egipteanul să-și dorească să schimbe echipa în viitor. Dacă s-ar decide să nu mai continue pe Anfield, egipteanul va avea cu siguranță oferte de la multe mari echipe ale Europei.
Karl-Heinz Rummenigge, președintele lui Bayern Munchen, a oferit un interviu pentru On Time Sports, în care a spus că ar fi o mare onoare pentru Bayern să-l aibă pe Salah, pe care îl consideră un fotbalist de nivelul lui Messi și Cristiano Ronaldo.
"În acest moment nu intenționăm să-l semnăm Salah, dar cu siguranță ar fi o onoare să-l avem. În opinia mea, Salah este Messi din Africa și, desigur, are abilitățile de a juca pentru cele mai bune echipe din lume. Ceea ce a realizat el poate fi comparat cu ceea ce au făcut Messi și Ronaldo la Barcelona și Real Madrid.", a specificat Rummenigge.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
https://i.eurosport.com/2021/02/10/2990218.jpg

Klopp nu e îngrijorat cu privire la viitorul lui Salah

Un interviu acordat de Salah acum câteva luni în As a creat vâlvă în presa britanică. "Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul", a spus Mo, întrebat dacă ar fi tentat de un transfer la Barcelona sau Real Madrid, punctând totuși că e concentrat pe ce face la Liverpool, unde vrea să doboare toate recordurile.
Jurgen Klopp a susținut recent că nu are nicio îngrijorare cu privire la viitorul lui Salah la Anfield, declarând că acesta nu a făcut altceva decât să răspundă la niște întrebări și nicidecum nu încearcă să forțeze un transfer.
Mohamed Aboutrika, fost coleg cu Salah la naționala Egiptului, a făcut și el niște declarații care îi pot îngrijora pe fanii lui Liverpool.
"Am vorbit cu Salah și nu e fericit la Liverpool. Mi-a explicat de ce, dar nu pot să spun asta în public. Oricum, fiți siguri că faptul că e supărat nu înseamă că nu va avea aceleași performanțe pe terenul de fotbal. În opinia mea, Liverpool ia în considerare să îl vândă din motive economice. Nu am vreo influență asupra deciziilor lui, dar e prietenul meu, fratele meu și știu că e suficient de inteligent încât să ia decizia corectă. Dacă Mo ar fi jucat la Real sau Barcelona și ar fi avut același nivel ca la Liverpool, cu siguranță ar fi câștigat deja Balonul de Aur", a spus Aboutrika pentru beIN Sports.
Meciurile din FC Cup de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, luat la rost pentru selecția din naționala Franței! "Cel mai slab mijloc din istorie"
10/11/2022 LA 12:47