Valerenga s-a impus cu 1-0 la Sarpsborg 08 grație golului marcat în minutul 28 de Aron Donnum, într-o partidă dominată de gazde. Statisticile vorbesc de la sine: 51-49 posesie, 10-2 la șuturi spre poartă, 5-2 la șuturi pe poartă. Toate în favoarea lui Sarpsborg. Totuși, eficiența demonstrată de Valerenga a fost decisivă.
Molde a început puternic partida cu Aalesunds FK și a avut câteva ocazii bune în debutul meciului. Totul s-a concretizat cu golul din minutul 10 reușit de Eikrem. Gazdele au egalat însă pe Colorline Stadium 19 minute mai târziu prin Nordili. Golul părea să vină de ceva vreme după o perioadă bună de joc, care a cuprins și un penalty ratat de Niklas Castro.
Cu toate că Molde era favorita clară, nou-promovata a pus destule probleme defensivei campioanei, cel puțin în prima parte. Chiar înainte de pauză, Molde a revenit la conducerea jocului după golul marcat de Etzaz Hussain chiar înainte de pauză.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM 27 MINUTE
Nigerianul Leke James a lămurit însă situația în partea a doua partidei prin golul marcat în minutul 54. Doar 19 minute târziu însă a primit al doilea cartonaș galben după o intrare întârziată de la centrul terenului. Cu patru minute înainte de final, Hestad a șutat imparabil și a stabilit fără îndoială soarta celor trei puncte. Un debut ideal așadar pentru fosta echipă a lui Ole Gunnar Solskjaer.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM O ORĂ
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 9 ORE