Partidele din Scoția au fost amânate ieri din cauza uraganului Dennis, dar trei dintre ele s-au putut juca astăzi, când vremea a fost mult mai blândă.
Ibrox a fost inundat sâmbătă și nu s-a putut juca, astfel că terenul nu a arătat ideal duminică, la ora startului partidei Rangers - Livingston.
Ca atare, calitatea partidei a avut de suferit, însă gazdele au obținut în cele din urmă victoria. Grație unui "moment de geniu" al lui Ianis Hagi, așa cum scriu scoțienii.
Premier League
Momentul în care Mark Clattenburg aproape s-a lăsat de arbitraj, după o dispută cu Jose Mourinho
ACUM 15 MINUTE
"Rangers a avut în sfârșit o fază care le-a tăiat respirația fanilor de pe Ibrox grație unui moment de geniu al lui Hagi. Acesta l-a angajat în adâncime pe Scott Arfield, cu o pasă excelentă, iar acesta a finalizat cu un șut puternic, fără vreo șansă pentru Ryan Schofield", notează scoțienii.

Ianis Hagi a strălucit iar în a doua repriză

De notat că Ianis a avut din nou o primă repriză mai slabă, pentru ca în a doua parte să iasă la rampă. De această dată, a avut fără îndoială scuza terenului, unul extrem de greu, pe care nu a putut să își pună în valoare calitățile tehnice deosebite.
"Hagi s-a luptat pentru a fi mai prezent în joc în prima repriză, dar a găsit o pasă minunată la golul lui Rangers. Angajat perfect de român, Arfield a prins un șut de excepție", notează dailyrecord.co.uk.
Ianis Hagi a fost schimbat în minutul 83, semn că se bucură de toată încrederea lui Steven Gerrard, tehnicianul lui Rangers care a insistat foarte mult pentru împrumutul românului de la Genk.
După 27 de etape, Rangers este pe locul doi, la 10 puncte de liderul Celtic. Chiar dacă are un meci mai puțin disputat, e greu de crezut că formația lui Stevie G se va mai putea lupta pentru titlu.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 36 MINUTE
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM 2 ORE