Deși în mod normal finala Cupei Angliei este un moment de sărbătoare iar la final se organiza o amplă festivitate de premiere, în acest an lucrurile vor sta diferit.

FA dorește să dea un exemplu

Organizatorii competiției au decis să ia atitudine împotriva pericolelor de răspândire a coronavirusului și folosesc acest meci pentru a trage un semnal de alarmă. Fotbalul trebuie să fie un exemplu în această direcție, iar acest meci este dedicat creșterii gradului de conștientizare a tuturor privind pandemia de coronavirus.
Fotbal
Incredibil cum s-au modificat cotele la Balonul de Aur, după ce "clasamentul" a scăpat pe net
ACUM 2 ORE
Mai multe evenimente tematice cu situația actuală vor avea loc atât la începutul, cât și la finalul partidei de pe Wembley
https://i.eurosport.com/2020/06/09/2830370.jpg
Meciul a fost redenumit finala Heads Up FA Cup și reprezintă punctul culminant al unei campanii de sănătate condusă de un președinte FA, Prince William, în colaborare cu un grup de organizații de caritate din inițiativa Heads Together.
Ducele de Cambridge este puternic implicat în această campanie și a menționat în programul finalei: "Cu toții conștientizăm ceea ce se întâmplă și cu toții putem face mai multe pentru a ne sprijini reciproc".
Finala FA Cup dintre Arsenal și Chelsea va începe sâmbătă de la ora 19:30 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate la Eurosport.
Spectacolul din FA Cup de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Liga
Primii 2 jucători care pleacă de la Barcelona, după demiterea lui Koeman. Anunțul făcut de spanioli
ACUM 4 ORE
Premier League
Ce a făcut Ronaldo în vestiarul lui United, după 0-5 cu Liverpool. Discursul ținut de CR7
ACUM 6 ORE