Fotbal

Moment inedit după finala Cupei Angliei. Cum vor fi premiați câștigătorii

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Olivier Giroud and David Luiz se vor duela în finala FA Cup de mâine

Credit imagine: Getty Images

DeNicu Savin
31/07/2020 la 11:08

La finalul meciului dintre Arsenal și Chelsea din finala Cupei Angliei de mâine festivitatea de premiere nu va mai fi organizată ca de obicei. Federația Engleză a decis că jucătorii și staff-urile celor 2 echipe își vor lua singuri medaliile și trofeul, pentru a se diminua astfel riscul de infectare cu coronavirus.

Deși în mod normal finala Cupei Angliei este un moment de sărbătoare iar la final se organiza o amplă festivitate de premiere, în acest an lucrurile vor sta diferit.

FA dorește să dea un exemplu

Champions League

UEFA Champions League. Barcelona - Napoli 3-1 / Bayern - Chelsea 4-1

ACUM 2 ORE

Organizatorii competiției au decis să ia atitudine împotriva pericolelor de răspândire a coronavirusului și folosesc acest meci pentru a trage un semnal de alarmă. Fotbalul trebuie să fie un exemplu în această direcție, iar acest meci este dedicat creșterii gradului de conștientizare a tuturor privind pandemia de coronavirus.

Mai multe evenimente tematice cu situația actuală vor avea loc atât la începutul, cât și la finalul partidei de pe Wembley

Meciul a fost redenumit finala Heads Up FA Cup și reprezintă punctul culminant al unei campanii de sănătate condusă de un președinte FA, Prince William, în colaborare cu un grup de organizații de caritate din inițiativa Heads Together.

Ducele de Cambridge este puternic implicat în această campanie și a menționat în programul finalei: "Cu toții conștientizăm ceea ce se întâmplă și cu toții putem face mai multe pentru a ne sprijini reciproc".

Finala FA Cup dintre Arsenal și Chelsea va începe sâmbătă de la ora 19:30 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate la Eurosport.

Spectacolul din FA Cup de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.

Champions League

Barcelona și Bayern Munchen, ultimele echipe calificate în "Final 8"-ul din UEFA Champions League

ACUM 2 ORE
Premier League

Lista candidaților pentru "Cel mai bun tânăr jucător din Premier League". United are 4 fotbaliști

IERI LA 16:01
Subiecte asemănătoare
FotbalArsenalChelsea
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol