Deși în mod normal finala Cupei Angliei este un moment de sărbătoare iar la final se organiza o amplă festivitate de premiere, în acest an lucrurile vor sta diferit.

FA dorește să dea un exemplu

Organizatorii competiției au decis să ia atitudine împotriva pericolelor de răspândire a coronavirusului și folosesc acest meci pentru a trage un semnal de alarmă. Fotbalul trebuie să fie un exemplu în această direcție, iar acest meci este dedicat creșterii gradului de conștientizare a tuturor privind pandemia de coronavirus.
Cupa Mondială FIFA
Gabriel Jesus a fost operat după accidentarea de la Mondial! Mesajul superb primit de la Ronaldo
ACUM 8 ORE
Mai multe evenimente tematice cu situația actuală vor avea loc atât la începutul, cât și la finalul partidei de pe Wembley
https://i.eurosport.com/2020/06/09/2830370.jpg
Meciul a fost redenumit finala Heads Up FA Cup și reprezintă punctul culminant al unei campanii de sănătate condusă de un președinte FA, Prince William, în colaborare cu un grup de organizații de caritate din inițiativa Heads Together.
Ducele de Cambridge este puternic implicat în această campanie și a menționat în programul finalei: "Cu toții conștientizăm ceea ce se întâmplă și cu toții putem face mai multe pentru a ne sprijini reciproc".
Finala FA Cup dintre Arsenal și Chelsea va începe sâmbătă de la ora 19:30 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate la Eurosport.
Spectacolul din FA Cup de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
ACUM 10 ORE
Cupa Mondială FIFA
Japonezul care nu mai vrea să audă de fotbal după eliminarea de la Cupa Mondială! "Îmi trebuie timp"
IERI LA 14:09