Prima oară, formația din liga a doua elvețiană, Stade Laussane Ouchy, a fost cea care a anunțat fanii, pe contul oficial de Twitter, că mijlocașul de 25 de ani.
"FC Stade Lausanne Ouchy este bucuroasă să anunțe transferul lui Rafidine Abdullah, un mijlocaș născut pe 15 ianuarie 1994, în Marsilia. Va reprezenta culorile clubului nostru până în 2021. Bine ai venit, Rafidine!"
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 41 MINUTE
Totul părea normal, până când o altă echipă a anunțat aducerea lui Rafidine. La doar 14 minute după comunicatul elvețienilor, cei de la Hercules Alicante, din liga a 3-a spaniolă, au postat pe contul oficial de Twitter că mijlocașul s-a alăturat echipei.
"Mijlocașul Rafidine Abdullah (Marsilia, 15 ianuarie 1994) s-a alăturat echipei la antrenamente. Clubul are o opțiune conform căreia îl poate păstra definitiv."

Unde va juca Abdullah până la urmă?

În cele din urmă, se pare că Abdullah va evolua pentru formația din Elveția, pentru un sezon și jumătate.
Rafidine Abdullah era liber de contract după despărțirea de formația belgiană Waasland Beveren. Fost junior la Marseille, Abdullah a jucat 23 de meciuri pentru prima echipă a lui OM, în sezonul 2012/2013. De-a lungul carierei, mijlocașul a mai evoluat pentru Lorient, Cadiz și Beveren.
Rafidine a jucat pentru naționalele de juniori ale Franței, în timp ce la nivel de seniori a bifat patru convocări pentru selecționata statului Comoros, unde s-au născut părinții săi.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 8 ORE
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 8 ORE