După 4-1 în tur, formația din Bergamo s-a impus și pe Mestalla, scor 4-3, dovedind încă o dată că e una dintre cele mai ofensive formații din Europa.
De teama coronavirusului, conferința de presă a antrenorului italian s-a ținut într-o sală goală. Pentru a limita cât mai mult expunerea, organizatorii au hotărât ca jurnaliștii să fie într-o altă încăpere și să îi pună întrebări lui Gasperini prin intermediul unui difuzor.
"Bună seara, nu prea vă văd, dar vă simt", a glumit Gasperini, care a înțeles perfect situația și nu a făcut caz de ineditul moment.
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 6 MINUTE
Ulterior, tehnicianul a vorbit despre meciul propriu-zis și le-a trimis un mesaj superb oamenilor din Bergamo, care sunt printre cei mai afectați de covid 19.
"Penalty-ul din minutul 3 ne-a dat încredere. Am avut niște probleme în prima repriză, dar ne-am revenit după pauză. Nu e niciodată ușor, mai ales că încasăm ușor goluri. Am vrut foarte mult să câștigăm, în niciun caz nu am fi fost mulțumiți cu un egal. Am vrut să confirmăm că facem o treabă foarte bună.
E extraordinar că marcăm atât de multe goluri. Știm că foarte mulți oameni ne urmăresc din Bergamo, din casele lor. Am primit chiar și un mesaj de la directorul spitalului din Bergamo, care ne-a urat succes. Suntem bucuroși că am reușit să le oferim oamenilor un moment de bucurie, într-o perioadă atât de dificilă", a spus Gian Piero Gasperini.
Atalanta a devenit prima debutantă din Champions League din ultimii 5 ani care ajunge în sferturile competiției. Precedenta performanță îi aparținea lui Leicester.
Sub Gasperini, Atalanta traversează cea mai bună perioadă din istorie. S-a calificat în Champions League în premieră și nu doar că nu a făcut figurație, dar a încântat un continent întreg cu fotbalul prestat. Acum, trupa din Bergamo își așteaptă adversara din sferturile competiției, dar luptă și în campionat pentru obținerea unui loc care să îi permită să joace și la anul în Liga Campionilor. După 26 de etape disputate, Atalanta e pe locul 4, cu 3 puncte peste următoarea clasată, Roma, dar și cu un meci în minus disputat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
sursă foto: captură DigiSport
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM O ORĂ
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 2 ORE