După cele 90 de minute din timpul regulamentar, tabela arăta 3-3, iar duelul s-a decis la loviturile de departajare. Acolo, a avut loc un moment rar în istoria fotbalului, în care cele două echipe au ratat, împreună, nu mai puțin de 9 execuții.
Supercupa a început spectaculos, cu 3 goluri în prima repriză. Douglas a deschis scorul în minutul 27 pentru Vissel Kobe, echipă pentru care evoluează și Andres Iniesta. Marcos Junior a restabilit egalitatea 9 minute mai târziu, iar Furuhashi a stabilit scorul pauzei: 2-1 pentru Kobe, câștigătoarea Cupei Japoniei.
Yokohama, campioana sezonului anterior din Japonia, a reușit să egaleze în două rânduri și în repriza secundă, după golurile lui Oghihara (min. 54) și Erik (min. 73). În minutul 69, Yamaguchi reușise s-o readucă în avantaj pe Kobe, după un assist oferit de Iniesta.
Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit în Anglia! Anunțul făcut de oficialii roș-albaștrilor
ACUM 30 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/02/08/2771658.jpg

Moment rar în istoria fotbalului: 9 penalty-uri ratate

După cele 90 de minute, s-a trecut direct la loviturile de departajare. Martins și Ogihara, de la Yokohama, și Iniesta și Tanaka, de la Kobe, au fost cei care au deschis loteria penalty-urilor, toți 4 reușind să înscrie. Apoi, a urmat o serie incredibilă de 9 lovituri ratate (5 pentru Yokohama și 4 pentru Kobe), situație rară în fotbalul mondial.
Jucătorii celor de la Kobe au fost, în final, mai inspirați și au câștigat trofeul. Yamaguchi a transformat penalty-ul decisiv pentru Kobe, după ce Endo, de la Yokohama, ratase în a șaptea serie de penalty-uri.

Mai jos, seria penalty-urilor ratate:

Moment rar în istoria fotbalului: 9 penalty-uri consecutive ratate în Supercupa Japoniei

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Ce record țintește Messi la meciul Argentinei cu Olanda din sferturile de finală ale Cupei Mondiale
ACUM O ORĂ