În etapa 16 a campionatului din Nicaragua s-au întâlnit două echipe care fac trimitere puternică la nume importante din fotbalul european. Juventus Managua și Real Madriz au jucat pe un teren sintetic, în fața unor tribune goale și au făcut înconjurul presei internaționale în numai câteva zile.
În ciuda promovării uriașe din cursul acestei săptămâni, meciul din Nicaragua s-a încheiat brusc, după numai 65 de minute de joc. La scorul de 1-0 pentru Juventus, arbitrul a luat o decizie controversată care i-a înfuriat pe cei de la Real.

Meciul s-a încheiat după 65 de minute

Fotbal
Calificare cu emoții pentru FCSB în Cupa României! Roș-albaștrii, egalați după ce au condus cu 3-0
ACUM 25 MINUTE
Gazdele au reușit să înscrie pe contraatac, după o fază suspectă de offside. Jucătorii ambelor echipe s-au oprit crezând că arbitrul va fluiera, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Văzând că arbitrul lasă jocul să continue, Alexis Somarriba, aflat cu mingea la picior, a intrat în careu și a înscris. Oaspeții s-au repezit către arbitru și au contestat îndelung decizia, însă în final reluările au demonstrat că aceasta a fost corectă. Extrem de nemulțumiți, jucătorii lui Real au ieșit de pe teren, iar arbitrul a fluierat finalul meciului.
Vezi aici faza golului
Cele două echipe erau vecine de clasament înainte de duelul direct, pe locurile 7 și 8. Cu un total de 10 echipe, campionatul din Nicaragua se află pe final, iar Managua FC este lider.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Fotbal
Nicolae Stanciu, impecabil în Cupa Cehiei! Cum a calificat-o pe Slavia Praga în optimi
ACUM 2 ORE
Fotbal
Mitriță, gol cu fața pentru PAOK într-o victorie obținută greu
ACUM 2 ORE