Ciprian Tătărușanu a jucat la cluburi importante din Europa precum Fiorentina, Nantes sau Lyon iar recent fostul portar al FCSB-ului s-a transferat în Serie A, la AC Milan. Portarul naționalei a fost prezentat ieri oficial la Milano și va purta tricoul cu numărul 1, fiind rezerva lui Gigi Donnarumma, cel care a ales să rămână cu 99 pe tricou.
Ioan Ovidiu Sabău a povestit pentru Look Plus un moment cheie din cariera lui Ciprian Tătărușanu. Totul s-a întâmplat când ”Tătă” avea doar 20 de ani și se afla în probe la Gloria Bistrița, proaspăt venit de la Juventus București. Sabău era la acea vreme antrenorul echipei patronate de Jean Pădureanu.

Momentul decisiv din cariera lui Tătărușanu. Ce își amintește Ioan Ovidiu Sabău

Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
ACUM 3 MINUTE
„Mă bucur pentru el foarte mult. Îl apreciez mult. L-am luat la Bistrița, fiind recomandat de cineva de la Juventus București. L-am luat în pregătire și după 30 de minute i-am spus lui Nea Jean să meargă să plătească suma de transfer că eu nu-l mai bag, că dacă îl vede cineva sigur îl ia. Îmi aduc aminte foarte bine momentul. Nea Jean era în dreapta mea și i-am zis: Trimite repede pe cineva să plătească suma, că nu-l mai bag să joace!
A intrat 30 de minute și comunica, lovea mingea perfect și cu stângul și cu dreptul, avea talie. Mă întrebam: Unde a fost ăsta până acum?”, și-a amintit Ioan Ovidiu Sabău.
Fotbal
Ce a spus Pep Guardiola după Manchester City - Southampton 0-0
ACUM 35 MINUTE
Ligue 1
Ligue 1, sub imperiul haosului! Fanii lui Lens și Lille s-au bătut pe teren! S-a lăsat cu arestări
ACUM O ORĂ